Ez nagyon sok amit ma megettem?
Reggeli: Egy fank
Ebed: 2 vekony natur csirkemell szelet
Vacsora: egy pick szalamis szendvics
Rengeteg, úristen, szerintem hányd ki gyorsan és menj el az edzőterembe 6 órát edzeni, különben egy hájas zsírzserbó leszel holnap reggelre.
Remélem amúgy nem vagy ennyire ostoba és kamu kérdés. Amúgy hízáshoz pont jó, amint kicsit többet eszel, tápanyagban meg egy kalap sz***r, ettél volna inkább egy csokimikulást...
Ez még a semmiből is a rosszabb fajta. Nem túl nehéz utána olvasni az egészséges étrendnek. Szép alakod lesz ha azt adod a testednek amire szüksége van. Hízol ha azt (is) megadod amire nincs. Pl a fánk meg a szendvics
Ez nagyon kevés ráadásul a két harmada cukor és liszt (meg olaj). Minden nézetből sz*r volt a napod
#5: A párom néha délután 2-kor vacsorázik :D Akkor éri el a 3. étkezését, többet pedig nem tart, mert vigyáz a vonalaira.
De valóban szokatlan vacsoraidőpont ez. nekem nem is működik, de másnak attól még jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!