Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nagyon sok amit ma megettem?

Ez nagyon sok amit ma megettem?

Figyelt kérdés

Reggeli: Egy fank

Ebed: 2 vekony natur csirkemell szelet

Vacsora: egy pick szalamis szendvics

2015. dec. 9. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Rengeteg, úristen, szerintem hányd ki gyorsan és menj el az edzőterembe 6 órát edzeni, különben egy hájas zsírzserbó leszel holnap reggelre.

Remélem amúgy nem vagy ennyire ostoba és kamu kérdés. Amúgy hízáshoz pont jó, amint kicsit többet eszel, tápanyagban meg egy kalap sz***r, ettél volna inkább egy csokimikulást...

2015. dec. 9. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Sok? Kvázi minden fontos tápanyagból durván keveset vittél be. Fehérje pl. ugyan minek, rendes fogyózók azt kerülik, ezt már megszokhattuk... Cukorral kell fogyózni, az az igazi.
2015. dec. 9. 16:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez még a semmiből is a rosszabb fajta. Nem túl nehéz utána olvasni az egészséges étrendnek. Szép alakod lesz ha azt adod a testednek amire szüksége van. Hízol ha azt (is) megadod amire nincs. Pl a fánk meg a szendvics

Ez nagyon kevés ráadásul a két harmada cukor és liszt (meg olaj). Minden nézetből sz*r volt a napod

2015. dec. 9. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Elborzasztó, hogy mennyire nincsenek képben az emberek a testi szükségleteikkel. Nagy kár, hogy ló**szra se jó évszámokat oktatnak a suliban, táplálkozástudomány meg smafu.
2015. dec. 9. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Négykor vacsorázol? Érdekes.
2015. dec. 9. 18:09
 6/8 anonim ***** válasza:
#4: Pontosan ez az én véleményem is... Most már jól eszem, de kellett hozzá pár évtized s van, aki egész életében nem jut el idáig.
2015. dec. 9. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:

#5: A párom néha délután 2-kor vacsorázik :D Akkor éri el a 3. étkezését, többet pedig nem tart, mert vigyáz a vonalaira.

De valóban szokatlan vacsoraidőpont ez. nekem nem is működik, de másnak attól még jó lehet.

2015. dec. 9. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha éhes vagy egyél még ha nem akkor ne . Én is van hogy jóllakok 800-1000 kalóriával és akkor nem eszem többet de ha éhezteted magadat az semmiképpen sem jó.
2015. dec. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!