Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem 70g kesudiot, sok,...

Megettem 70g kesudiot, sok, hizlal?

Figyelt kérdés
Felét reggel. Felét most.
2016. júl. 20. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Bucira hízol tőle. Már ma este akkora leszel, mint hízó.
2016. júl. 20. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
malac leszel :(
2016. júl. 20. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. júl. 20. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Ennyit én is simán megeszek néha. Imádom a magokat, szinte minden nap eszek valamennyit, a kesu az egyik kedvencem. Nyilván nem ettől függ, hogy fogsz-e hízni, hanem a napi teljes kajamennyiségtől, attól függően, mennyit mozogsz.

Amikor még nem ettem ennyi magot, több volt a súlyom, de ez nyilván nem jelenti azt sem, hogy a magok fogyasztanak :)

2016. júl. 20. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Csak azert kerdezem mert mindenki olyanokat ir hogy egy marék magot eszik egy nap...

Es ez joval tobb mint egy marek :D

2016. júl. 20. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:

jezusom.....agyhalál...

valami anorexi oldalon olvastad netán?

2016. júl. 20. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
am, ha kell segitseg kajaval kapcsolatban irhatsz.:)
2016. júl. 20. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első tizenpár kilómat kétszerennyi olajos maggal fogytam (minden egyes nap :)), persze rengeteg zsír és egyéb is volt mellette, hisz nem koplaltam.

Mivel a kalóriaigényed töredéke ez a kesu, nem vészes, de ha emiatt kerülsz többletbe, hízhatsz. Ez persze igaz pl. az almára vagy a zabra is.

2016. júl. 20. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!