Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4 napja nem ettem és ma...

4 napja nem ettem és ma megettem egy salátát és órák óta wcre járok. Mi az oka?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Máskor is ettél már ugyanilyen salátát ?
2016. ápr. 14. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Ne aggódj! Nemsokára nem ez lesz a legnagyobb problémád,hanem hogy járni sem fogsz bírni.
2016. ápr. 15. 04:14
 3/8 anonim ***** válasza:
idióta...
2016. ápr. 15. 05:44
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom, mi a gond, de mivel semmit, de semmit nem tudunk a kérdezőről, eléggé megalapozatlannak tartom az elítélését. Én is hagytam ki 4 nap evést kíváncsiságból s koplaltam 11 napig pénzhiányból, van, aki spirituális okokból böjtöl heteket, most ettől még akkor sem idióta az ember, ha a fogyókúrákba ír. Persze ennél sokkal kevésbé egyértelmű helyzetekben is a kérdezőnek ugranak az emberek...
2016. ápr. 15. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Alapvetőn én tök türelmes,jóindulatú ember vagyok, de hülyéket nem tudom tolerálni. Nap,mint nap bizonyítják, hogy semmilyen segítséget nem érdemelnek meg. Ide nem az fog írni, akinek nincs mit ennie,hanem az átlag fogyatékos, aki azt hiszi, hogy valami baromsággal le tud fogyni. Ezen kérdésen is látszik a színvonal.
2016. ápr. 15. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:
44%

" Ide nem az fog írni, akinek nincs mit ennie,hanem az átlag fogyatékos"

Köszönjük, hogy írtál.

2016. ápr. 18. 10:58
 7/8 anonim válasza:
Mi okból nem ettél 4 napig?
2016. ápr. 19. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem már megpusztult...
2016. ápr. 20. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!