Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fehérjeporok nélkül lehet fogyni?

Fehérjeporok nélkül lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Elkezdenék fogyózni ,rá is kerestem a neten a diétás étrendekre és mindenhol azt látom,hogy ez+az + fehérjepor.Én nem akarok porozni meg hasonlók hanem itthon normálisan fogyni . Bicajozni szoktam délutánonként de az étrendemet még nem csináltam mert nem tudom,hogy mit ehetek meg mit nem. Ebben kérnék egykis segítséget! 18 éves 95 kg 170 cm magas fiú vagyok. Az elhízás csak a hasamon látszik meg .
2016. júl. 24. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha egy gramm fehérjeport sem ette - 1 év alatt több mint 30 Kg-ot fogytam.
2016. júl. 24. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
...m...
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet. Mindennek az alapja egy jó étrend. Ha az jó, azon a sport segít hogy formásodj. Fehérjepor akkor kellhet, ha nem tudod a napi szükséges fehérjemennyiségedet bevinni szilárd ételből!
 4/10 anonim ***** válasza:
19%

Az pont eleg ha ott meglatszik nyugi a portol nem megy ossze a tokod ez koksz de lehet nelkule is fogyni csak annyi hogy tobb szilard kajat kell bevigyel

Olvasd el a sarga kapszulat van benne a porokrol is szo meg az edzesrol dietarol

2016. júl. 24. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Jajjj... Még izmosodni is lehet fehérjeporok nélkül, mit csinált az emberiség, amikor még nem volt? :D A fehérjepor is csak étel, nagyon leegyszerűsítve nem sokat számít, hogy azt eszed vagy egy fehérjedús ételt (nem megyek bele, nyilván nem teljesen mindegy, de nagyvonalakban igen: fehérjét viszel be vele).

Kalóriadeficitben fogy az ember, mindentől függetlenül. Az egészséges fogyásnak már sokkal több feltétele van, de fehérjepor nem kell hozzá. Én is anélkül fogytam 20 kilót, a hátralevőt is anélkül fogom, sőt az izmosodást is...

Neked ráadásul nagyobbacska kalóriaigényed lehet, a fehérjepor inkább annak extrém fontos, akinek pici a kerete és nem tud elég sovány fehérjét enni. Bár az is mozoghatna többet vagy lemondhatna erről-arról, hogy beférjen a fehérje s némi zöldség, ha más nem is. Más esetekben elvileg simán megoldható por nélkül a dolog... Kivéve, ha nem az adott ember dönti el, hogy mit eszik s amit kap, az fehérjeszegény.

2016. júl. 24. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
"Fehérjeporok nélkül nem lehet fogyni." - Ősi, kínai közmondás
2016. júl. 24. 22:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Aki tudna csinálni nekem vmi étrendet házi alapanyagokból azt megköszönném :)
2016. júl. 25. 00:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet fogyni nélkülük

Én leírom mivel fogytam. Kenyeret, cukrot nem ettem, az egyetlen szénhidrátforrásom rizs volt. Napi 4-5 étkezés, főleg tejtermék, tojás, zöldségek, csirkemell, néha zabkása, ha már nagyon hiányzott az édesség akkor update boltból vettem. Kiszámoltam a neten hogy hány kalóriát kell bevinnem a fogyáshoz és ez alapján a fent írtakból állítottam össze az étrendem, ennyi

2016. júl. 25. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is kerültem világéletemben a csoda teákat meg tablettákat, mert többet ártasz velük, mint használsz, de a BiotechUSA fehérjeporától semmi bajod nem lesz. Én egyedül azt használtam a fogyáshoz, mert egyszerűen nem tudtam annyi fehérjét bevinni máshogy, meg nem is volt kedvem a reggelivel, vacsorával bajlódni. Hat hónap alatt 80 król 60-ra fogytam.
2016. júl. 25. 10:31
 10/10 Noblesse Oblige ***** válasza:
Persze hogy lehet. A leggyorsabb fogyást a mozgás+húz-zöldség étkezéssel lehet elérni. Inni csak vizet vagy üres teát. Nyáron még kedvező is, mert nem kerül a zöldség 1000FT/kiló árba. És lényegében bármit ehetsz amit zöldség, vagy hús. Mellette a napi szintű mozgás. Ha nem bírod az edzéseket, akkor ajánlom, hogy kezd 1 óra sétával. Ne andalogj, hanem tempósan gyalogolj.
2016. júl. 25. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!