Fehérjeporok nélkül lehet fogyni?
Az pont eleg ha ott meglatszik nyugi a portol nem megy ossze a tokod ez koksz de lehet nelkule is fogyni csak annyi hogy tobb szilard kajat kell bevigyel
Olvasd el a sarga kapszulat van benne a porokrol is szo meg az edzesrol dietarol
Jajjj... Még izmosodni is lehet fehérjeporok nélkül, mit csinált az emberiség, amikor még nem volt? :D A fehérjepor is csak étel, nagyon leegyszerűsítve nem sokat számít, hogy azt eszed vagy egy fehérjedús ételt (nem megyek bele, nyilván nem teljesen mindegy, de nagyvonalakban igen: fehérjét viszel be vele).
Kalóriadeficitben fogy az ember, mindentől függetlenül. Az egészséges fogyásnak már sokkal több feltétele van, de fehérjepor nem kell hozzá. Én is anélkül fogytam 20 kilót, a hátralevőt is anélkül fogom, sőt az izmosodást is...
Neked ráadásul nagyobbacska kalóriaigényed lehet, a fehérjepor inkább annak extrém fontos, akinek pici a kerete és nem tud elég sovány fehérjét enni. Bár az is mozoghatna többet vagy lemondhatna erről-arról, hogy beférjen a fehérje s némi zöldség, ha más nem is. Más esetekben elvileg simán megoldható por nélkül a dolog... Kivéve, ha nem az adott ember dönti el, hogy mit eszik s amit kap, az fehérjeszegény.
Lehet fogyni nélkülük
Én leírom mivel fogytam. Kenyeret, cukrot nem ettem, az egyetlen szénhidrátforrásom rizs volt. Napi 4-5 étkezés, főleg tejtermék, tojás, zöldségek, csirkemell, néha zabkása, ha már nagyon hiányzott az édesség akkor update boltból vettem. Kiszámoltam a neten hogy hány kalóriát kell bevinnem a fogyáshoz és ez alapján a fent írtakból állítottam össze az étrendem, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!