Látszik, hogy fogytam? Tipp, hogy mennyit!
Figyelt kérdés
Azt is tippeljétek meg ha van kedvetek, hogy mennyi voltam, mennyi vagyok.
Még sokat le kell adnom egyébként, de ezt én is tudom, úgyhogy ne bántsatok! :D
(172cm vagyok)
Előtte:
Utána:
2016. júl. 23. 09:49
11/25 anonim válasza:
Maximum 5 kg különbséget látok. 85-ről 80-ra.
12/25 anonim válasza:
Persze hogy látszik! Kezd már látszani a derekad.
13/25 anonim válasza:
Szerintem sürgősen menjetek szemészetre 😊 nem igaz hogy nem látjátok hogy tök más a dereka.
14/25 anonim válasza:
Szerintem se fogyott semmit. A dereka sokkal nagyobb a masodik kepen. En nem ajanlom meg a futast, inkabb setalj. Igy kimeled a terdedet, es miutan mar laadtal 15-20-ot elkezdhetsz futni.
15/25 anonim válasza:
Talán a mell alatti részen van egy kis változás.
16/25 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy ne az arányokat nézzétek, mert a 2. kép NAGYOBBra van vágva.
Nem akartam a teljes képet felrakni, de lehet azt kellett volna, mert ott jobban látszanak az arányok.
Amúgy én is a derekamon látom meg a combomon.
2016. júl. 23. 11:06
17/25 A kérdező kommentje:
2016. júl. 23. 11:09
18/25 anonim válasza:
Nah így egy kicsit más:) a comb nagyon fontos h látsszon, neked is főleg ott látszik meg talán a karodon. A többi részen meg azért nem jön ki mert borzasztó előnytelen a bikini alsó, hiába ment le a csípődből meg derekadból is, ha ugyanakkora bevágást "rajzolsz" bele egy nálad kisebb, bevágós bikinialsóval, érted... de ezt nem rosszból vagy kötözködésből, csak sztem ezért nem látták a többiek...
19/25 A kérdező kommentje:
Ez nem kötözködés, teljesen egyetértek! Borzasztó előnytelen az a bikini, csak nem volt kéznél másik. Nem is hordom már régóta!
2016. júl. 23. 11:20
20/25 anonim válasza:
Így tényleg más:)
Szerintem 90-ről 80/85-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!