Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Látszik, hogy fogytam a...

Anivagyok kérdése:

Látszik, hogy fogytam a mérlegen változott a súlyom. Miért?

Figyelt kérdés

2016. jún. 16. 06:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Na...nem változott... BOCS
2016. jún. 16. 06:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Több dologtól is függhet. Pl. vízháztartás (menzesz, ha lány), glikogénraktárak állapota,bélsár mennyisége a belekben,stb. De a lényeg: ha látszik az eredmény, kit érdekel mit mutat a mérleg?
2016. jún. 16. 06:50
 3/7 anonim ***** válasza:
A mi mérlegünkön én is 81 kg vagyok, meg a barátnőm is, pedig én 95 vagyok, ő meg 47...
2016. jún. 16. 06:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne a mérleget nézd, hanem a tükröt :D

Egyébként lehet, hogy a testösszetételed javult, mentél lejjebb zsírból, és szedtél fel egy kis izmot. Mivel ugyanakkora térfogatú izom nehezebb, mint ugyanakkora térfogatú zsír, ezért ez is lehet.

2016. jún. 16. 07:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. jún. 16. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha izmosítasz, akkor kilókban annyira nem is fogsz fogyni, mivel kompenzálja a zsírcsökkenés hatását.
2016. jún. 16. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az izmosodás csak igen lassú fogyáskor kompenzálhat s csak egy kezdőnél a legelején... Még többletben s jól odatéve magát sem jön fel havi 1 kilónál sokkal több, az ember így működik. Fogyni sokkal gyorsabban lehet.

De a mérleg tényleg nem kérdesek, nem tökéletesen mindegy az ember súlya? Sokak szerint nem, de nem értem őket.

2016. jún. 16. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!