Tényleg nem látszik, hogy fogytam? (Kép)
Figyelt kérdés
Mérlegen látszik, centikben is, viszont most mentem haza,és otthon a szomszédok,ismerősök, barátok mindenki azt mondta,h te nem fogytál semmit, hanem híztál... :(
Az első kép a régi, a második az új. Tudom, hogy még mindig rengeteg meló áll előttem, 1 éve szültem.
2016. júl. 1. 09:36
1/15 anonim válasza:
Nagyon is látszik,hajrá!Csak így tovább!
2/15 anonim válasza:
Ha kikapcsolom a gépet és becsukom a szemem a takaró alatt, talán még akkor is látszik a jelentős fogyás. Csak így tovább!
3/15 anonim válasza:
Természetesen látszik! :) Nagyon ügyes vagy,csak így tovább és kitartást a továbbiakban.Ne add fel.:D
4/15 anonim válasza:
De látszik!!. Ne hallgass rájuk (bármint az otthoniakra )
Sok sikert továbbra is 😃
5/15 anonim válasza:
Ha tényleg mindkét képen te vagy, akkor igencsak jelentös mértékben fogytál, a különbség akkora, hogy alig lehet elhinni, hogy ugyanaz az ember.
Semmi esetre se add fel, ha úgy folytatod, rövidesen szuper alakod lesz.
6/15 anonim válasza:
Azert a ket kep csaloka lehet, az elso lehet kozelebbrol, a masodik lehet messzebbrol. Egesz alakos keprol jobban meg lehetne mondani.
7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm Nektek! én csinálom a képet magamról mindig. Mikor hogy sikerül tartanom a telefont. :)
2016. júl. 1. 11:31
8/15 anonim válasza:
Nyugi, nagyon is látszik a képek alapján!
Én már 17kgot fogytam január óta, 3 mérettel kisebb ruhát hordok, és még így se veszi észre senki. Vagy csak nem mondják ;)
9/15 anonim válasza:
Mint írták elég csalóka a kép, legközelebb ugyanolyan távolságból fényképezz.
10/15 anonim válasza:
nagyon is látszik, gratula. a környezetedben élők, akikekkel napi kapcsolatban vagy, minden nap látnak, jóval nehezebben veszik észre a változást. eddig pl én 25 kg-ot fogytam, ha felveszem egy régi ruhámat, lóg rajtam, de az ismerősökben az a kép van, amikor még kitöltöttem a ruhát, így nem annyira feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!