Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik, hogy fogytam, de...

Létezik, hogy fogytam, de csak a mérlegen látszik?

Figyelt kérdés

76 kg voltam, amikor elhatároztam, hogy szeretnék a testsúlyból kicsit leadni.

A testsúlyom is ideális lenne, ha egyenletesen oszlana el a súly. De sajnos férfi létemre a hasamra és az arcomra (!!) hízok.

Majdnem egy hónapja kezdtem el diétázni. Akkor voltam 76 kg. Ma megmértem magam, s a mérleg 70,6 kg mutatott. Létezik, hogy fogytam, de a testemen nem látszik meg?

(Legalábbis a hasamon úgy veszem észre nem látszik).

2015. júl. 12. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha ennyit fogytakl az tuti, hogy meglatszik csak neked nem tünik fel.

Hasit meg merj meroszalagal, es ugy tudod, hogy fogytal-e.

2015. júl. 12. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Lètezik. Èn is fogyozok, de magamon nem igazan látni hogy fogytam volna. Ll

Lehet hogy lábból fogytál vagy máshonnan. De azèrt 6 kilonak egy kicsit látszania kène

2015. júl. 12. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Használj mérőszalagot is. Amúgy nekem 20 kiló fogyás is viszonylag kevéssé látszik a hasamon. Az arcom drasztikusan lefogyott már az elején, a vállamról is eltűánt a felesleg, a combom fokozatosan vékonyodik... De a hasamhoz tartoznak az utolsó kilóim... A párom is ilyen, ha 2 kiló plusz van rajta, az mind a hasán jelenik meg, ami azért látszik.

Az ember eleve nehezebben látja önmagán a változásokat.

2015. júl. 12. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Férfiaknál a zsír jelentős része a belső szervek között rakódik le és onnan is tűnik el először.
2015. júl. 12. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Tehát, ha lemegyek mondjuk 66 kg-ra akkor talán majd látszódni fog?
2015. júl. 13. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 25 kilót fogytam eddig, de annyira nem látom magamon, mert ugye szép folyamatosan történt a dolog. De azok, akik ritkábban látnak, kapásból beszólnak, hogy milyen sokat fogytam.
2015. júl. 13. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!