Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudom...

Mit tegyek, ha nem tudom elhinni, hogy fogytam?

Figyelt kérdés

Már kb. 1 hónapja 1300-1400 kalórián 'élek'. Egy héten 3-4 alkalommal futok . Eleinte 2 percet sem bírtam ma már 35 perc a rekord, mindig növelem kicsit. Meg diákmunkázok ott is mozgok. Én nem látok magamon fikarcnyi változást sem de egy rokon aki már rég látott megjegyezte, hogy fogytam. Egy osztálytársam, akit egy hónapja láttam, és aki egyben mindig szivatott a ducisággal szintén azt mondja fogytam. A munkahelyemen is mondták.

Én miért nem látok változást? Mérlegünk elromlott úgyhogy nem nézem ..

18L

164cm

64kg-vel indultam

2015. júl. 6. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Ruháidon sem érzed a változást?

Egyébként ha mérleg nincs is, kapj elő egy centit és időről időre mérd le magad. ;)

2015. júl. 6. 10:21
 2/4 anonim válasza:
Keress a diéta előttről kepeket es csinálj frisseket is:) fontos hogy kepet-keppel hasonlits ossze,mert a tükörben nem látsz valodi kepet.:)
2015. júl. 6. 10:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát pólóból pld csak az S-es jó. Ezen meglepődtem , L-est próbáltam és az eladók mondták hogy bő. És az M-es is az volt. Az S-es meg jó volt. Régen meg volt hogy XL-es kellett. Tehát van változás csak nekem hihetetlen és egy hájas kismalacnak látom magam amit már unok mert ha eszek lelkifurdalásom van és csak úgy vagyok nyugodt, ha érzem éhes vagyok.
2015. júl. 6. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:

A mérleged mellett a szemed is elromlott.:)

A nem vicces része, hogy testképzavarod van, s kezdett az anorexia is kialakulni, amiatt van bűntudatod, ha nem vagy éhes.

2015. júl. 6. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!