Eddig 7 kg-ot fogytam, de nem látszik. Miért?
81 kg ról vagyok jelenleg 74 kg. Életmódváltással értem el január óta. Nem érzem magamon, hogy fogytam. Ugyanúgy pufi az arcom is. Sőt, azt is megkaptam, egy rég látott ismerőstől, hogy hova hízok még??
Edzés megvan és lisztes cukros ételeket egyáltalán nem eszem.
Mit csinálok rosszul? Még minimum 7 kg-tól szeretnék megszabadulni.
Arányasoan fogy az ember mindehonnan (ezt kicsit súlyozza a genetika) ezért mindehonnan picit fogytál.
A következő lépés az, hogy valahonnan végre eltűnik a zsír, valahol még megmarad ( ez szokott úszogumit eredményezni az alapveten "nem is kövér" embereknél, amikor már csak a genetika által súlyozottabb raktárnál maradnak "zsírtelepek")
Majd a végén fokozatosan a megmaradt helyekről is eltűnik a zsír.
Egyébként ezért csinálnak az emberek képeket magukról, mert érzetre a folyamataosság miatt nem mindig megbízható, ahogy érezzük magunkat.
Én 17 kg-ot fogytam két hónap alatt, és ugyanúgy, mint te, azt gondoltam nem látszik :/ (85-ról 68-ra, bár mostanság hanyagoltam a sportot:()
De nemrégen csináltattam egy képet (hivatalos okmányhoz) és a két hónappal ezelőtt készült személyimmel összehasonlítva határozottan látszik :D (szerencsére!)
Hidd el, h látszik, csak nem veszed észre, mert te mindennap látod magad a tükörben, ahogy az ismerőseid/munkatársaid is. Én speciel 14 éves vagyok, de még szeretnék leadni némi súlyt. Sok sikert neked is, és élvezd az eredményeket, mert minden nap egy új győzelem (Nem kérek külön tapsot a sablonért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!