Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok képtelen lefogyni?

Miért vagyok képtelen lefogyni?

Figyelt kérdés
Az évek alatt már annyiszor neki álltam diétázni meg sportolni, hogy már testépítő lehetnék. A mérleg kimutatja hogy majdnem kétszer annyi izom van rajtam mint zsír. De nem tetszik az alakom. És hiába kezdek bele mindig céllal meg újult erővel, feladom, mert nem látom a változást és elvagyok keseredve és ott van előttem a sok szénhidrát dús szemét kaja és eszek belőle és még jobban elkeseredek. Ördögi kör. Amúgy 174+60kg. Tudom nem vagyok kövér... Akkor sem tetszem így magamnak, sem az alakom. Valami segítséget, kérlek!

2016. júl. 22. 21:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
57%

Szia!

Én is így vagyok, de ez igazából felfogás kérdése, és akaraterő!

Én most kezdtem újra.

Azóta "vega" lettem(Házi zsírt, tengeri herkentyűket, és tejtermékeket ugyan úgy fogyasztok), kevesebb olyan ételt eszek, amit itthon főznek, így magamnak szoktam mindent nagyjából csinálni. És nem kell itt nagy dolgokra gondolni.

Kicsit fel kell pofozni az egyszerű hozzávalókat, akár megszokott ételeket átalakítani.

Itthon most a jó öreg töltött káposzta volt, kicsit meg is kívántam, de lementem a kertbe szedtem szőlőlevelet, raktam is el savanyítani, meg töltöttem be.(Hagymát lepirítottam édesre, rá kakukkfű, meg nagyon kicsi fűszerpaprika, de inkább azt mondom ízlésre, aztán rá a rizs, apróra kockázott répa, paprika, paradicsom húsa- + fűszerek: kapor, kakukkfű, bors, bazsalikom, majoránna, oregánó, fűszerkömény). Kevés nagy darabokra vágott tök az aljára, hogy felszívja a felesleges zsírt.

Csak a fantáziád szab határt mit találsz ki, csak a lényeg magadra főzz minél többször, és így kis adadokra fogsz kényszerűlni, de pont elég lesz, max bekapol mellé valamit. Meg igyál sok vizet, néha a szomjúságra azt hisszük, hogy éhesek vagyunk.

Kezdj el mozogni. Én ma kezdtem. Eddig mindig 30-40 perces tornával kezdtem. De most 15 perc volt, és majd fokozatosan, mert tudom ha nagyon erőltetném, akkor el menne a kedvem tőle.

Meg te magad legyél a cél, motiváció.

Fejlődj lelkileg! Ez a kulcsa!

Amúgy hozzám képest tényleg nem vagy az.

Mikor megkérdezek másokat mennyinek néznek, mindig csak ámulok, bámulok. Szóval biztos a csontok is közrejátszanak, hiába mondja a sok hülye.. No meg a másik, ne higyj el mindent mindenkinek, keresgélj és kutakodj minden után!

Bocsi ha érthetetlen, csak közben zavaró dolgok vesznek körül...

Sok sikert! :)

Ha kérdésed van akkor nyugodtan írj!

17/f :)

2016. júl. 22. 22:34
 2/11 anonim válasza:
0%
Nagyon egyszerű az egész, nem kell sport meg diéta. Ez a kettő hülyeség. A sporttól izmos leszel, nem vékony, elrontod a tested. A diétától meg csak a napok alatt araszolgat le kicsi, amit egy rossz falás után visszaszedsz. Egyszerű: nem eszel semmit, kiválasztasz egy ehető, cukor nélküli zsírszegény valamit, és csak azt eszed 3 héten keresztül, sokat iszol és sokat sétálsz. Ennyi az egész, de megtartani nehezebb lesz az elért súlyt, az az élethelyzettől függ. (sok stressz= úgyis elhízol)
2016. júl. 22. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Sargakapszula.hu egy ismeret hogy haladj a dologgal amugy az elso 3 honapban fejlodsz a legtobbet utana egyre lassabb ha feladod mindig akkor sose fog tetszeni amit latsz es valoszinuleg akkor se ha nem mert mindig jobbat akasz majd
2016. júl. 22. 23:23
 4/11 anonim ***** válasza:
2-es: WTF??? Remelem csak trollkodás amit írtál..
2016. júl. 23. 07:16
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Mi nem tetszik az alakodon? Mert ugye ez is genetikai dolog, ha körte alkatúnak születtél, akkor mindig szélesebb lesz a csípőd, vastagabb a lábad stb.
2016. júl. 23. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi a nemed? Mert sarcbak keves csajnak meg pont jo
2016. júl. 23. 15:27
 7/11 anonim válasza:
4: Nem trollkodás, hanem így van. Tesóm 39 kg-ra lefogyott így, igaz ő alacsony. Már nem ennyi, de volt ennyi, és a családban mindenki utálja a sportot.
2016. júl. 23. 19:21
 8/11 anonim ***** válasza:
2-es Hallotál már a mikro és makro tápanyagokról? És az életmódváltásról, az egészséges táplálkozásról? Légyszi ne adj ilyen buta tanácsokat senkinek, főleg mivel kicsit sem értesz a témához.
2016. júl. 23. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csak annyiban értek egyet a 2-es válaszolóval,hogy a sport,vagyis konkrétan a testépítés tényleg rossz ötlet annak aki fogyni akar. Ezt csak saját tapasztalatból mondom,mint lány,hogy régen vékony voltam és olyan bomba alakom volt mármint ilyen fehérnemű modell alak,na aztán kitatláltam,hogy én izmos akarok lenni. Elkezdtem ezt a napi 5x együnk,fehérjedús, kondi stb. Hát olyan vastag combom lett,a karom izmosabb,mint a pasik nagy részének...nagyon gyorsan rájöttem,hogy ez nem szép,számomra nem nőies. Azóta próbálok "megszabadulni" az izomtól,és újra vékony ,nőies akarok lenni..
2016. júl. 24. 08:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, és milyen kár, hogy csak egy féle sport létezik a világon...

Kérdező, próbálj meg valami aerob sportba kezdeni... Én is hamar izmosodok, de találtam magamnak olyan sportot amit élvezek és inkább szálkásít ( engem).

2016. júl. 24. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!