Miért vagyok képtelen lefogyni?
Szia!
Én is így vagyok, de ez igazából felfogás kérdése, és akaraterő!
Én most kezdtem újra.
Azóta "vega" lettem(Házi zsírt, tengeri herkentyűket, és tejtermékeket ugyan úgy fogyasztok), kevesebb olyan ételt eszek, amit itthon főznek, így magamnak szoktam mindent nagyjából csinálni. És nem kell itt nagy dolgokra gondolni.
Kicsit fel kell pofozni az egyszerű hozzávalókat, akár megszokott ételeket átalakítani.
Itthon most a jó öreg töltött káposzta volt, kicsit meg is kívántam, de lementem a kertbe szedtem szőlőlevelet, raktam is el savanyítani, meg töltöttem be.(Hagymát lepirítottam édesre, rá kakukkfű, meg nagyon kicsi fűszerpaprika, de inkább azt mondom ízlésre, aztán rá a rizs, apróra kockázott répa, paprika, paradicsom húsa- + fűszerek: kapor, kakukkfű, bors, bazsalikom, majoránna, oregánó, fűszerkömény). Kevés nagy darabokra vágott tök az aljára, hogy felszívja a felesleges zsírt.
Csak a fantáziád szab határt mit találsz ki, csak a lényeg magadra főzz minél többször, és így kis adadokra fogsz kényszerűlni, de pont elég lesz, max bekapol mellé valamit. Meg igyál sok vizet, néha a szomjúságra azt hisszük, hogy éhesek vagyunk.
Kezdj el mozogni. Én ma kezdtem. Eddig mindig 30-40 perces tornával kezdtem. De most 15 perc volt, és majd fokozatosan, mert tudom ha nagyon erőltetném, akkor el menne a kedvem tőle.
Meg te magad legyél a cél, motiváció.
Fejlődj lelkileg! Ez a kulcsa!
Amúgy hozzám képest tényleg nem vagy az.
Mikor megkérdezek másokat mennyinek néznek, mindig csak ámulok, bámulok. Szóval biztos a csontok is közrejátszanak, hiába mondja a sok hülye.. No meg a másik, ne higyj el mindent mindenkinek, keresgélj és kutakodj minden után!
Bocsi ha érthetetlen, csak közben zavaró dolgok vesznek körül...
Sok sikert! :)
Ha kérdésed van akkor nyugodtan írj!
17/f :)
Igen, és milyen kár, hogy csak egy féle sport létezik a világon...
Kérdező, próbálj meg valami aerob sportba kezdeni... Én is hamar izmosodok, de találtam magamnak olyan sportot amit élvezek és inkább szálkásít ( engem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!