Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Képtelen vagyok lefogyni, mi...

Képtelen vagyok lefogyni, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

167 cm és 68 kg vagyok. Kb. 10 kg-ot szeretnék fogyni, nem rövid idő alatt szeretném. Már sokszor próbálkoztam, odafigyeltem az étkezésemre, sportoltam, az édességet hanyagoltam és inkább csak híztam. Egyetlen problémám az, hogy nem iszok eleget, ez állhat a háttérben? Ha tudtok valami jó diétát vagy tippet akkor légyszi írjatok meg:) köszönöm :)

17/L

2016. júl. 19. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Én tudok segíteni ha írsz privátot :)
2016. júl. 19. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Bizonyára nemcsak az a probléma, hogy nem iszol eleget. Esetleg akkor, ha eszel helyette. Az dicséretes, ha hanyagolod az édességet, de önmagában, számolás nélkül semmit sem ér. Persze most bort iszom, vizet prédikálok, de például én sem fogyok 10 kiló túlsúly mellett, mert tojok a számolásra, és csak találomra eszem amúgy tiszta kajákat. De tudom, hogy túleszem magam, hiába nincs az a típusos "bezabáltam" érzés vagy csokikóma.

Számold a napi kalóriát és makrotápanyagokat (vagyis a szénhidrátot, zsírt és fehérjét), olvass utána, és sok sikert!

2016. júl. 19. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Remek, hogy odafigyelsz az étkezésedre, de ez mit jelent? Én pl vegán vagyok, de te lehet, hogy eszel zsíros sajtokat stb, szóval elképzelésem sincs, hogy miket szoktál enni. Jó minőségű kajákból is lehet túl sokat enni, aminek következménye a hízás. Kalória deficitben kell lenned a fogyáshoz, amit édességgel is el lehet érni. Ajánlom a kalóriabázis.hu-t, napi 500 kalória minusz megfelelő lenne számodra. Csupán azért, mert nem iszol eleget, nem fogsz hízni.
2016. júl. 19. 13:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom :)
2016. júl. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!