Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 34 kiló mennyire számít még...

34 kiló mennyire számít még egészségesnek?

Figyelt kérdés
Nyilván nem 170 centis férfihez mérten, hanem inkább egy 159 centis lányhoz. Tényleg olyan egészségtelen lenne, mint ahogy azt mondják? Ez ismerőseim lassan az őrületbe kergetnek vele.

2016. júl. 22. 04:21
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

A test sokat kibír. Vannak anorexiások, akik úgy néznek ki, ahogy más csak a koporsóban tudna s az átlagos múmiák sokkal teltebbek s élettelibbek, mégis mozognak és élnek, csodával határos módon. Attól még az kegyetlenül egészségtelen.

Mindegy, hogy neked ez vált természetessé, a menses kimaradása intő jel. Az orvosaid zöme eléggé idiótán kezelte a dolgot, de sajna ilyen a világ.

Ha nem kívánsz enni, egyél étvágy nélkül. Jobb, ha van étvágy és éhség, de anélkül is elég sokat lehet enni, rengeteg ember ezt teszi. Szükséged van rá, egyél, szívesen vagy erőltetve, de KELL.

34 kiló brutál alacsony ehhez a magassághoz, első körben fel kéne szedni vagy 10 kilót, aztán eldönteni, hova tova.

Az étrendednek tudod legalább a makróit? Ha pl. fehérjeszegényen eszel, akkor elbomlik az a minimális maradék izmod is s egy ponton ebbe belehalsz.

Ha az esszenciális zsír nincs meg, akkor a hormonrendszered rokkan bele, habár az most is elég nagy bajban lehet.

Simán megtörténhet, hogy nem érzel nagy gondot (a gyakori szédülés és a menses hiánya amúgy az), majd hirtelen kórházba kerülsz s már az infúzió sem tud segíteni. A test küzd, de szenved s ki tudja, mikor lesz visszafordíthatatlan a dolog. S ugyanez a lelki dolgokra, nagyon egészségtelen a hozzáállásod.

2016. júl. 22. 16:59
 32/48 anonim ***** válasza:

"mindenképp elmegyek orvoshoz"

Na, ez a normális. De olyan orvoshoz, aki ezzel foglalkozik.

Azt pedig elhihetnéd végre, hogy kórosan sovány vagy - a ciklus kimaradása tényleg az utolsó figyelmeztetés.

ENNED KELL.

Ha nem vagy éhes, akkor is egyél egy kicsit. Nem kell tömni magad, az semmire nem jó. De egy kicsit egyél minden étkezési időben.

Erre való az orvos, ki egyrészt felméri az állapotod - másrészt megmondja, hogy mit egyél, hogy normális legyen a tested.

Aki csak legyint, azt hagyd ott, az nem foglalkozik veled.

2016. júl. 22. 19:44
 33/48 anonim ***** válasza:
Ilyen tömeg igazán alacsony a korodhoz képest, már ha igaz a kérdés.... Ha láttak is orvosok / szüleid/ tanáraid, akkor én nem értem miért nem küldtek már el kórházi ellátásra, hisz lehetne találni rá bőven okot. Hát a mensidre meg... ha a nőgyógyászom ilyet tudna, azt hiszem az ablakon is kiugrana, mert annyira dühítené, h ennyire nem foglalkozol vele.
2016. júl. 22. 19:51
 34/48 anonim válasza:
1 nap mit és mennyit eszel? Pl.tegnap miket ettél?
2016. júl. 23. 15:54
 35/48 A kérdező kommentje:

Tegnap előtt igazából semmit sem ettem, mert nem kívántam az ételt, és erőltetni sem voltam képes, mert rosszul lettem volna tőle.

Tegnap viszont viszonylag normálisan ettem.

Nem igazán mérem sem a kalóriákat, sem a konkrét súlyt, de azért próbálok a lehető legpontosabb lenni.

Reggel korán keltem, és siettem, nem volt időm enni, csak egy pohár hideg vizet ittam, illetve fél pohár fekete kávét. Tizenegy körül egy barátommal McSzennyben voltunk, ott ettem három szálat a sültkrumplijából és ittam vizet. Aztán dél-egy körül ettem 2-3 evőkanál bio hummust, eredetileg meg akartam enni az egészet, de aztán nem volt étvágyam, szóval inkább otthagytam. Háromkor ettem 7 szem nagyobb áfonyát, egy kisebb alma felét, egy fél nektarint, illetve a szokásos jeges víz. Aztán ötkor ettem 3-4 evőkanál barna rizst, három kisebb brokkolirózsával, illetve egy közepes paradicsom két vékonyabb szelete, és egy nagyobb, ecetes fejessalátalevél. Ez viszont nekem elég sok volt, úgyhogy ez volt az utolsó aznapra. Vagyis nem, mert ittam egy kisebb pohár mandulatejet, mert égett a gyomrom és reméltem, ez megoldja :D

De amúgy változó mennyit eszek, van amikor ennél több, van amikor kevesebb, szóval azért annyira nem behatározható ez :D

2016. júl. 25. 01:17
 36/48 anonim ***** válasza:
Ez komoly?? :O Nem csoda,hogy ilyen korosan sovány vagy,konkrétan nem eszel semmit,ennyi kajától még a macskám is hamar megpusztulna,vagy legalábbis girhes lenne.
2016. júl. 25. 08:34
 37/48 anonim ***** válasza:

Most dicsekedni akarsz kérdező,hogy milyen keveset ettél?

Az baj, hogy ez még így is sok. Inkább ne egyél semmit! Mindnyájunknak jobb lenne...

2016. júl. 25. 09:39
 38/48 anonim ***** válasza:

Valamennyi ideig ki ehet bírni ennyi étellel, utána meg fogsz halni. És most már több előjel nem lesz, mert a ciklusod már rég leállt, a szédülésekre meg nem figyelsz.

Döntsd el, hogy szeretnél-e élni.

2016. júl. 25. 09:58
 39/48 anonim ***** válasza:

"ittam egy kisebb pohár mandulatejet, mert égett a gyomrom"

Persze, tömöd magadba a savat (kávé, paradicsom, ecetes saláta stb), aztán csodálkozol, hogy ég a gyomrod. Ennyire nem lehetsz fogalmatlan táplálkozás terén. Hogy bírsz ennyire egyoldalúan táplálkozni? Ilyen cuccokat senkinek a szervezete nem kíván. Nem mondom, hogy mindennap kakaós csigával tömd magad, de szénhidrát és fehérje nélkül tényleg meg fogsz halni. Komolyan.

2016. júl. 25. 10:05
 40/48 A kérdező kommentje:

Ha eggyel feljebb olvasol, meglátod, hogy az volt a kérdés, mennyit ettem :D

Olyan, kis édes vagy :D

2016. júl. 25. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!