Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi fél kiló joghurtot enni...

Napi fél kiló joghurtot enni túlzás?

Figyelt kérdés
Reggelire eszem 25-30dkg-t zabpehellyel, lehet este megenni további 20-at? Illetve sajtból/túróból szoktam még kb napi 10dkg-t fogyasztani.

2016. júl. 16. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Én biztos összefosnám magam ennyi joghurtól. Egyébként a joghurtnak nem sok haszna van.
2016. júl. 16. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen joghurt.
2016. júl. 16. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha neked jólesik, akkor nem túlzás.
2016. júl. 16. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Az élőflórás natúr joghurtnak bizony vannak jó hatásai, kivéve, ha valaki érzékeny a tejfehérjére (ennek vannak tünetei, mint pl. hasmenés az elsőnél).

A férjem napi 5 dl kefírt iszik, és neki nem okoz gondot. A fogyásba sem zavar be, a joghurtnak és kefírnek nincs nagy kalóriaértéke.

2016. júl. 16. 14:14
 5/7 A kérdező kommentje:
0,1%-os zsírtartalmú gyümölccsel ízesített, nekem nem okoz problémát. Azért jó, mert az éhséget nagyon csillapítja és ha este is eszem nem kell annyi kenyeret ennem, illetve nem korgó hassal fekszem le.
2016. júl. 16. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha neked jó, egészségedre. Sokan rossznak tartják az összes tejterméket, én jobbára ártalmatlannak tartom a joghurtot, bár én magam nem eszem, igazából szinte semmi nincs benne s olyan bajom sincs, amire valamiért jó lenne.

A sajt és a túró teljesen OK, ha bírja az ember.

2016. júl. 16. 15:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem a legideálisabb fogyókúrához, de még mindig jobb, mint a kenyér meg a felvágottak. Meg azért abban a legtöbb dietetikus egyetért, hogy az egészséges étrend része a tejtermékek. Csak a mennyiség az, ami mindig vita tárgya.
2016. júl. 16. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!