Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon vékony...

Szerintetek is nagyon vékony vagyok?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 170cm. Egy év alatt több mint 10 kilót fogytam, most vagyok 42 kg. Naponta 3x eszem. Szerintetek is híznom kell?

2016. júl. 6. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Így nem tudunk sokat mondani, ha küldesz képet akkor inkább 19L
2016. júl. 6. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, biztosan híznod kell, ez nem egészséges testsúly. Doki látott már? Lehet, hogy van valami betegséged és emiatt vagy ilyen vékony. Én is 170 cm vagyok, 61 kg és egyáltalán nem vagyok kövér, úgyhogy gondolj bele milyen brutálisan vékony vagy!
2016. júl. 6. 22:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Tuti vékony vagy. Az mit számít, hogy hányszor eszel?

Viszont neked magadnak kéne eldöntened, hogy mi a helyzet, mi nem látunk, csupán annyira extrém kicsi a súlyod a magasságodhoz, hogy kizárólag sovány lehetsz (hacsak nem hiányzik mindkét karod tőből).

2016. júl. 6. 23:03
 4/11 anonim ***** válasza:
170665 lenne a normál súly közepe. Tehát majd 25 kg kéne, ami azért elég sok....
2016. júl. 6. 23:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, elírtam:

170/65 lenne a normál.

2016. júl. 6. 23:45
 6/11 anonim ***** válasza:
50kg-t kéne elérned, akkor talán már egészséges lennél. Hosszú távon veszélyes, ha valaki kórosan sovány (pl. csontritkulás kialakulhat, leállhatnak bizonyos szerveid, hullani kezd a hajad, elájulsz, nem lesz elég izmod, ami a szívedbe pumpálná a vért, és meghalsz, menzesz elmaradása stb)
2016. júl. 7. 13:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Előző, 50 kg biztosan kevés én 46-rol híztam fel 61-re, 57 kilónál néztem ki normálisan (lapos has, vékony comb és lett már némi mellem is). 50 kilóval xxs volt a méretem és nagyon rosszul néztem ki. Nyilván alkattól függ,de a 42 kg egyértelműen egészségtelenül kevés, az 50 pedig még közel sem ideális. Komoly hizokura kellene és nem könnyű végigcsinálni, nekem 2 év volt a visszahízás.
2016. júl. 7. 14:41
 8/11 Rayna ***** válasza:
Mindenképp minimum azt a 10 kg-ot vissza kéne híznod. A mostani súlyod nagyon kevés és ez nem egészséges. Szerintem változtass mi hamarabb, ne legyen maradandó károd ebből!
2016. júl. 7. 20:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek! Igen, egyenlőre nekem is az 50 a cél. Csak nagyon nehéz.
2016. júl. 8. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:

itt ilyen adatokkal azt szokták írni, hogy már megjárták a korházat konkrétan etetéssel

Ha nem valami vegaság miatt nehéz hízni és eszel annyit, mint más, akkor edzél, a zsír hiánya nem olyan veszélyes mint az izomé, feltéve ha nem egy ágyban akarsz élni.

https://www.youtube.com/user/hunbars

[link]

2016. júl. 8. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!