4/14 anonim válasza:
Lehet, ha csak a beállítás rossz most, de viszont látszik, hogyha alaphelyzetbe lenne a fejed, akkor volna egy kis (minimális) tokád. Ettől függetlenül nehéz megállapítani a pontos súlyod, mert még azt se tudjuk, hogy egy 9 éves vett fel push up-os melltartót, vagy esetleg egy 16 éves vagy lefogyva.
6/14 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és 165 cm
2016. júl. 7. 16:45
7/14 anonim válasza:
Szerintem is lenne tokája normális esetben, de szerintem ez nem sokat jelent, én ismerek olyan lányt, aki amúgy rohadtul vékony (és nem túlzok), mégis olyan tokás, mintha kb. 20 kg feleslege lenne :D
Szerintem 50-55 kg körül lehet a lány, de ezen kép alapján nehéz megítélni.
8/14 anonim válasza:
Egész alakos képet!
Könyörgöm, ennyiből hogyan tippeljük meg, hogy hány kilós vagy?
9/14 anonim válasza:
Egész alakos kép szükséges fehérneműben vagy ebben a korban inkább ruhában azért. 18/L vagyok, nem egy kéhezett fiú, aki ruha nélkül akar látni.
10/14 anonim válasza:
a kar pont kitakar mindent, ennyi erővel bármilyen lehet, aki vékonynak akar látni, az annak láthat, aki ducibbnak, az meg annak... elég gyanúsan kitakargatott kép mindenesetre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!