Látszódna valami fogyás?
Figyelt kérdés
Nincs sok súlyfeleslegem max 1-2 kg,de hétfőn megyünk nyaralni és kicsit fogyni szeretnék,tudom,hogy későn kapok észbe,meg nem jó amit csinálok,de már nincs más választásom.minden nap meginnék 3L vizet, meg egy bögrés levest ennék,hogy azért legyen valami a gyomromban.és minden nap futnék 1 órát.4 nap alatt látszódna valami szerintetek?2016. júl. 6. 17:12
1/5 anonim válasza:
Én úgy fogytam gyorsan egy hét alatt 2-3 kg-t, hogy csak délelőtt ettem szénhidrátot, és Rubint Réka tornáztam, vagy Béres Alexandra, vagy erősítő edzést csináltam.
2/5 crudy válasza:
Nem látszana semmi. A mérleg mást mutatna. Azt írtad h van rajtad felesleg. Na abból semennyi nem menne le. Amúgy 1-2 kgot simán ingadozik a súlyod egy héten. Ha most elkezdenél koplalni akkor egy kis víz menne le és a mérlegen kevesebb lennél de természetes nem változott semmi.
3/5 anonim válasza:
Huhhh... Anyagcsere belassul, izom bomlik (nagyon, mert a glükóz is onnan fog jönni), te szenvedsz, pár nap után bizonyára beindul a ketózis, de mivel ész nélkül csinálod, esélyes, hogy zombivá válsz s amúgyis rosszul leszel (keto flu)... Bár ez utóbbira lehet, hogy nem lenne időd. Nem baj, Te ezt nem akarod nyaralás előtt. Senki a világon nem látna rajtad változást, de sokkolnád a tested, majd gondolom, hirtelen nyakonöntenéd mindenféle étellel és jönne az újabb sokk...
4/5 anonim válasza:
A futás amúgy jó, de egyél mellé, mert csak rosszabb lesz. Mozogj, egyél szolidan, de nem koplalva, ezzel teheted a legtöbbet.
5/5 anonim válasza:
Szoktál eleve futni? Én úgy gondolom ha nem akkor az 1 óra nagyon nehézkes lesz. Evésnek pedig nagyon kevés. Hány éves vagy? Valami gyümölcsöt mindenképp egyél, de ebédelni ebédelj rendesen, maximum a nasikkal leállhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!