2 hónap alatt hogyan lehet fogyni mozgás nélkül?
Figyelt kérdés
Mire elkezdődik az iskola, addigra szeretnék lefogyni 4-5 kg-ot.
Hogyan lehetne ezt megvalósítani úgy, hogy nem kell hozzá nagyon sokat mozogni, esetleg naponta csak 10-15 percet?
A válaszokat előre is köszönöm:)
2016. júl. 5. 18:53
11/16 anonim válasza:
Ja és ehhez nem is kell mozognod! :)
12/16 anonim válasza:
10-es, az egy kamu, mind a "fogyasztószer", mind a Tóth Verás dolog, mert ő nem ezzel fogyott.
13/16 anonim válasza:
24 kiló 4 hét alatt?!? 😂 Tovább nem is olvastam...
Ès ezt tènyleg elhiszed, és megveszed?
14/16 anonim válasza:
Na sikerult mar leadnod valamennyit?
15/16 A kérdező kommentje:
14-es válaszoló: Nem, semmit nem fogytam sajnos :c
Sőt, 1-2 kilót fel is szedtem, aminek nagyon nem Örülök...
2016. aug. 8. 21:57
16/16 anonim válasza:
Egyetlen sikeres, jojó effektus nélküli "diéta" van. Ez pedig az egészséges táplálkozás. Én kb 1 hónapja kezdtem el, persze én heti 5x kardiózom mellette. 2 hét alatt 3,5 kg-t fogytam. Nem fogok prédikálni, de hidd el, tapasztalat alapján mondom. Bele kezdtem már 90 napos diétába. BAROMSÁG!! Egyedül talán még a paleo ami elfogadható, de az is életforma lesz. Ha érdekel még valami, írj privátban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!