FONTOS! Milyen fogyókúrát tudtok ajánlani egy 12 éves lánynak (nincs rajtam óriási súlyfelesleg kb.5 kiló) ami tényleg hatásos?
Jo, figyelj, ez az oldal arra valo, hogy kicsereljuk a tapasztalatainkat, es nekem ez valt beh este 6 utan nem ettem. Az inzulinszinthez nem nagyon ertek, az biztos, de este enni egezsegtelen. Pont. Ez igyvan, megjelolnel egy ,,tudomanyos'' forrast is ahol az ellenkezojet irjak? H reggel enni egezsegtelen? H a reggeli etkezesre semmi szukseg? Ez elegge termeszetellenes. No meg eleg nagy hulyeseg. Mindenhol azt szajkozzak, ha reggeli a nap legfontosabb etkezese. Persze nem ettol lesz igaz, es en sem erre alapozok.. De bocs, biztos te tudod jol, es mindenki mas- beleertve az eletmodszakertoket,a kulonfele szakembereket, es a ,,mezei orvosokat" is-tudja rosszul. Kedves kerdezo! Sajnalom, hogy itt osszezavartunk mindent, rajtad all hogy melyikunk tanacsat fogadod meg, szerintem fogadd meg a tanacsom, nem csak nekem, sok ismerosomnek is bevalt. 😊
U.i.:Bocsi az ekezetekert, telorol irok.
Nem értesz hozzá te is bevallod de kijelented biztosan hogy este enni egészségtelen...nyilván nem értek az egészhez semmit miután én kutatási eredményt mondtam te meg a józan paraszti eszeddel érveltél, hát gratulálok, és sorold már fel azt a sok szakértőt aki szerint 6 után egészségtelen enni?Nem jó a bélműködésnek?Miért nem jó?Ezt el tudod magyarázni?
Biológiaórán nem tanultunk ilyenről ;)
Tessék kicsit olvasgass, talán nem lesz ilyen felszínes a tudásod,várom a szakemberek cikkeit akik szerint egészségtelen 6 után enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!