Szerintetek hatasos lenne 4 nap alatt?
Tudom, nem egeszseges. En sem vagyok a gyors fogyokurak hive, ezt elore ki is jelentem,mielott itt lehulyeznek engem.Nem is 10 kilot akarok leadni csak 1-2 kilot, meg formasodni egy kicsit, mivel engem szerzodes kot ezekhez sajnos.
A lenyeg annyi, hogy termeszetesen orvosi felugyelet mellett vegeznem 4 napig az alabbi "napirendet":
Reggeli: salata vagy parolt zoldseg.
30 perc szobabiciklizes.(valtozo intenzivitassal)
30 perc popsi es comb edzes.
Ebed: gyumolcsturmix
35 perc szobabicikli
Vacsora: gyumolcsok/zoldsegek
20 perc popsi es comb formalo gyakorlat
Ezzel vajon mennyit ernek el 4 nap alatt?
Nem megvaltani akarom a vilagot, de egy kis formasodas lathato lesz?
Elore is koszonom az ertelmes valaszokat.:)
Fehérjét és zsírt mindenképpen kéne, esszenciálisak. Némi zöldség pedig sosem árt.
De 4 nap oly pici, hogy akár totális böjtöt is tarthatsz, de akkor ne eddz, mert az úgy már nem OK. Egyszerűen egyél normálisan, bár szolidan és eddz. Mondjuk 2 naponta teljes testre, nemcsak feneke s combja van az embernek. Persze évek kellenek, hogy igazán látványos változás legyen, de azért már egypár hónap után is látszani fog, sőt, akár hamarabb, mivel bizonyára nincs sok felesleged (bár egy kövér is akarhat csak 1 kilót fogyni, de valószínűleg nem erről van szó). De pár héten belül tuti nem, max. ha bedurrantod valamely izmod, de az se sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!