Szerintetek hatasos lenne 4 nap alatt?
Figyelt kérdés
Tudom, nem egeszseges. En sem vagyok a gyors fogyokurak hive, ezt elore ki is jelentem,mielott itt lehulyeznek engem.Nem is 10 kilot akarok leadni csak 1-2 kilot, meg formasodni egy kicsit, mivel engem szerzodes kot ezekhez sajnos.
A lenyeg annyi, hogy termeszetesen orvosi felugyelet mellett vegeznem 4 napig az alabbi "napirendet":
Reggeli: salata vagy parolt zoldseg.
30 perc szobabiciklizes.(valtozo intenzivitassal)
30 perc popsi es comb edzes.
Ebed: gyumolcsturmix
35 perc szobabicikli
Vacsora: gyumolcsok/zoldsegek
20 perc popsi es comb formalo gyakorlat
Ezzel vajon mennyit ernek el 4 nap alatt?
Nem megvaltani akarom a vilagot, de egy kis formasodas lathato lesz?
Elore is koszonom az ertelmes valaszokat.:)
2016. jún. 30. 19:56
11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, a segitsegeket mentek a "lajkok"..:):)
2016. jún. 30. 23:32
12/17 anonim válasza:
Orvosi felügyelet 4 napra? Ha nem ennél 4 napig semmit, akkor se kéne orvosi felügyelet, mert nem történne semmi, értsd ez fogyás/formálódásra is. Ugyan úgy fogsz kinézni 4 nap múlva mint most. Kíváncsi lennék milyen szerződés köt mihez, és ezt mér 4 nappal előtte tudod meg. Amúgy meg nem eszel semmi fehérjét, olyan löttyedt szarul nézel majd ki, hogy összetépik a szerződést, mint Hosszú Katinka.
13/17 anonim válasza:
ha nem akarod ingadoztatni az inzulinszinted akkor igenis teljes értékű táplálékot kell bevinned mindig, de remélem tudod hogy az izomleépülés az 48 óra fehérjebevitelkor kezdődik meg, erre volt kutatás :)
14/17 anonim válasza:
mármint 48 óra fehérjebevitel nélkül?
15/17 anonim válasza:
igen úgy értettem, rosszul fogalmaztam
16/17 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es, mielott elkezdunk itt szemelyeskedni a tisztelet alap szintjet tartsdd meg, mert NEM vagy tobb mint en:).
2016. júl. 1. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!