1-2 kg felesleg van rajtam?
Sziasztok. 15 éves lány vagyok,168 cm és 48 kg.
Van rajtam egy kis felesleg, tényleg nagyon kevés. A hasam alján inkább és a combomon. A combom még narancsbőrös is.. És azt vettem észre, hogy azért tűnik fel ez a pici súlyfelesleg, mert picik a melleim.
Hogy tudnám leadni ezt az 1-2 kgt? Kb mennyi idő alatt?
Ne haragudjon meg egyik kedves válaszoló sem, de kép nélkül honnan tudjátok, hogy milyen az alakom? :) számok alapján tényleg soványnak tűnök, viszont a hasamon van zsír, megtudom fogni.. :) a combom meg mikor leülök, akkora mint egy tehéné :) emellett narancsbőrös is.
Remélem nem sértettem meg senkit :)
De utálom mikor elkezd vitatkozni a kérdező
Ha ennyire tudja minek kérdez?!
Csontsovány vagy fogd fel,ami nagyon nem egészséges főleg ebben a korban,szedj fel 5 kilót inkább
Vagy küldj képet mégis hol látod azt a bizonyos felesleget,kíváncsi vagyok
Én is voltam 168centihez 48kg, amikor hirtelen nyúltam, és igen, volt rajtam zsír is, izom viszont kevés. Tornázni kezdtem, a combom nem folyik szét, nincs narancsbőröm, feszesedtem, s pár kilót is felszedtem.
Szóval tudom, milyen egy ilyen test, s hogyan lehet szebbé tenni. Kérdező, hallgass a válaszolókra, nem fogynod kell. A melleid se lesznek soha nagyok, ha ilyen gebe maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!