Le szeretném dobni az úszógumit, lehetőleg nyár végére. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 186 cm és 86 kg... Na most sokan mondták már nekem, hogy az a 86 nem olyan sok, hogy a magasságomhoz képes pont ennyinek kell lennem..blablabla (Egyébként termetesebb féle vagyok, mármint ilyen..amerikai foci stílusú :D)De mégis igen meglátszik rajtam az a 86 kg.. na most milyen "Fogyókúrás" Technikákat tudnátok ajánlani nekem? (Annyi, hogy súlyokat szoktam emelni néha)Ha kell képet is tudok küldeni?2016. jún. 23. 23:30
1/1 anonim válasza:
Csak mert néha súlyokat emelsz, még akármilyen lehet, az már informatívabb lenne, hogy mekkora súlyokat, bár a testzsírszázalék pláne. De ott a saját ízlésed is, nem kell mindenkinek szálkásnak vagy izmosnak lennie. A leírásodból nekem az jön le, hogy olyan nagyon nem lehetsz izmos s lehet némi felesleged, ez a számokkal jól összejön.
Valamilyen szálkásító étrendet ajánlok rendes edzéssel (nem tudom, a jelenlegi milyen, de ahogy megfogalmazod, az nem tűnik túl komolynak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!