Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hízlal a hemendex?

Mennyire hízlal a hemendex?

Figyelt kérdés

Reggelire egy fél tányér hemendexet ettem Szóval kb 2 tojássárgája egy kis sonka és egy kevés tojásfehérje+ egy fél zsemle.

Tudom,hogy nem diétás kaja de ez így nagyon hízlal?

2016. jún. 27. 11:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, feltéve, ha a nap további részében is normálisan eszel. Ez teljesen jó reggeli. Két tojás (vagy nem egészen kettő) pedig egyáltalán nem nagy mennyiség. Ez női adag :)
2016. jún. 27. 13:14
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

A sárgája sokkal értékesebb, tápanyagdúsabb, mint a fehérje. Sokkal több vitamin és ásványi anyag van benne.

A fehérjéjük speciel pont annyira értékes, a nutritiondata.com alapján. Persze kalóriára vetítve más a dolog, de az embernek úgyis kell egy csomó kalória naponta, semmi gond nincs egy kis zsírral.

Hogy valaki konkrétan egyetlen étkezésre mely részből eszik többet, az totálisan az ő dolga. Sőt, valaki kerülheti is az egyiket, a fő, hogy a tápanyagokat vigye be. 1-2 tojássárgája úgysem elég semmilyen tápanyag esetében, mást is kell enni (nahát).

2016. jún. 27. 13:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez is lehet diétás, attól függ, te mit engedsz meg magadnak az étkezésedben.

A tojás meg a sonka abszolút rendben van, nyugodtan eheted a sárgáját meg a fehérjét is.

Egy fél zsemle meg olyan minimális szénhidrát, aminél még több is kell egy napra, hacsak nem fekszel reggeltől estig.

De egy nap, egy reggelitől amúgy sem lehet hízni. Ha minden nap betolsz 4-5 ilyen adagot, és nem mozogsz, akkor hízol.

2016. jún. 27. 15:50
 14/19 anonim ***** válasza:
akkor hizlal a hemendex ha lefexel eVs után...
2016. jún. 27. 16:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Ketogén diétában alap egy ilyen reggeli. Persze kenyér nélkül. Lehet hozzádobni egy kis mangalica kolbászt is. :-)
2016. jún. 27. 16:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Már akinek a ketogén diétájában, én pokolian megéheznék egy ilyen pici ételtől. Onnantól estig ennék és borulna a nap... De másnak persze még lehet jó.
2016. jún. 27. 19:04
 17/19 A kérdező kommentje:

Amúgy ebédre egy nagyon kicsi rántotthúst ettem( a panír nagy részét leszedtem) és egy maroknyi krumplisaláta. Vacsorára egy szendvics benne hagyma,paprika,sonka,sajt.

+ 40 percet tornáztam

Vagy ez így sok kaja mára?

2016. jún. 27. 20:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Elegge.. Eleve zsirban sutod, nem??
2016. júl. 12. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:
56%

Ezt a kérdést úgy találtam meg, hogy kiposztolák facsén a rossz helyesírás fikázós csoportba :DDD

Nem, nem szokták így írni. Lehet hogy te szoktad, de helytelen és nevetséges.

2021. ápr. 14. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!