Ez a csirkemell saláta milyennek tűnik? Hizlal vagy szinten tart?
Csirkemell kockak, paradicsom, paprika, kukorica, kigyo ubi es ra egy majonezes-tejfolos ontet kicsi mustarral.
Nyilvan nem fogyos, a majonez kukorica miatt. De ez hizlal vagy szinten tart?
Nem szeretnek sem fogyni se pedig hizni.
szia, nem hizlal, de fogyni ettöl is lehet, attól függ mit eszel meg aznap.
mondjuk en joghurtos öntetet szoktam, az lehet jobb mint a majonez.
"Hizlal vagy szinten tart?"
Ez KÈT dolgotól függ:egyrészt mennyi az energiaszükségeleted, másrészt mennyit eszel ebböl , azaz mennyi energiát viszel be.
HA a bevitt kalóra több, akkor hízol, ha kevesebb, akkor fogysz, ha egyforma, akkor szinten tart.
Simán lehet vele fogyni, ahogy már írták. Ez merőben a kalóriaegyenlegeden múlik. De eleve nem lehet olyan gigantikus a szénhidráttartalma, nem kukorica és cukor az alapja, csak éppen van benne az is. Fogyáskor se paráznék rá erre, nemhogy súlytartáskor...
Pl. a normál zabkásának már nagy a szénhidráttartalma, én inkább azt kerülném, de van, akinek az is jó. Elég fontos, hogy ki mivel lakik jól. Többet számít, mint a szénhidráttartalom s a felszívódás gyorsasága, attól még sokunknak nem árt ez utóbbiakra is figyelni, ha fogyni akarunk.
Egy adag kaja nem fog sem hizlalni, sem fogyasztani.
Egyébként a csirkemellel és a zöldségekkel nincs semmi baj, teljesen jók.
Nem egy alkalomra gondoltam, hanem mostanaban nem tudok enni semmit.. nem kivanok semmit , csak zoldsegeket.. es azert csinalok hozza csirkemellett is hogy legyen benne egy kis hus is.
Mar par napja csak ezt eszem szinte
Ha keveset eszel belőle, fogyni fogsz és a fehérjebeviteled se lesz meg, így izmot élből bontania kell a testnek.
Pár nap persze nem vész, de hosszabb távon ez nem lesz jó tápanyagbevitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!