Mennyire hízlal a hemendex?
Reggelire egy fél tányér hemendexet ettem Szóval kb 2 tojássárgája egy kis sonka és egy kevés tojásfehérje+ egy fél zsemle.
Tudom,hogy nem diétás kaja de ez így nagyon hízlal?
Az ham and eggs, ugye? Arra gondolsz? :D
Egyébként 100 grammra kivetítve itt vannak a tápértékek:
Energia 176 kcal
Fehérje 12.4 g
Zsír 10.1 g
Szénhidrát: 8.3 g
HA ledolgozod, és nem egyoldalúan étkezel, akkor nem hízlal, de igen, nem egy diétás étel.
De minek angolkodni, ha rendesen írni sem tudsz? :D
Nem értem, miért nem etted meg a tojás fehérjét. Lényegében a fehérjén spórolsz, miközben a sárgáját (zsírt) megeszed?
Meg miért fehér lisztes dolog? Nem túl jó...
Mellesleg az adag akkora, hogy mindegy is, mert ez koplalós reggeli.
A hízás/fogyés pedig nyilvána ttól függ, hogy összesen mennyit eszel egy nap, sőt hónapokon keresztül. Egy reggeli nem fogyaszt és nem is hízlal, semmi nem változik.
reggelire okés
de sose láttam így írva :O
A zsemlét leszámítva kifejezetten diétás kaja, csak a többi ételen múlik a dolog.
De fogyni nem diétás kajákkal is lehet, mivel csak a kalóriatöbblet tud hizlalni, az éjfélkor evett csokitorta sem :D (Bár nálam a csokitorta is diétás, mert szénhidrátszegény, csak a mennyiségre kell vigyázni).
Millió oka lehet az embernek, hogy a sárgáját eszi, ebbe nem kell belekötni. Ma még én is csak tojássárgáját és kókuszzsírt ettem, de bizonyára a fehérjék lesznek túlsúlyban a napom végére. Akárhogy is, ez az adott ember dolga. Gyűjti a fehérjét, nem szereti a fehérjét, a ham and eggset sárgájásan szereti... A fogyást ez nemigen akadályozza, fehérjékkel amúgyis nehéz jóllakni.
Életemben nem láttam így, másrészt igazán jól csináltad, ha megetted a sárgáját, ami szinte zsír, de a tápláló fehérjét meg kihagytad:D
Egyébként inkább szalonnás rántottát, az is jobb.
Sose láttam még én se, de hát, mindennap tanul valamit az ember.
NA de, legközelebb ne a fehérjét hagyd ki, az KELL a szervezetnek, mint ahogy a szénhidrát is, csak nem ész nlkül kell bevinni. Nem a zsírtól vagy a fehérjétől hízol, hanem a mértéktelen szénhidrátbeviteltől.
LEgközelebb edd meg minden részét, 2 tojásba, egy kis sonkába nem fogsz belehalni, és nem leszel hombár tőle.
Egyél mindent, de mértékkel, ne legyen rossz érzésed, de SPORTOLJ, MOZOGJ rendszeresen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!