Belső combból és vádliból szeretnék fogyni, ezt görkorcsolyázással vagy futással érem el előbb? vagy esetleg más ötlet? HOGY LESZ ILYEN LÁBAM?
énis olyat akarok. *.*
én már elég régóta görkorizom aktívan, és szép feneket csinál. én a combomon kevésbé látom, de elég kritikus vagyok. mások szerint szép lábam van.
egyikkel se. az a láb, ami neked tetszik, egy anorexiás lába...
a sporttal szép formás, izmos lábad lesz. de nem ilyen! :)
Szia! Belso comb: tegyel egy labdat a ket terded koze es nyomd ossze, majd lazisd, ezt naponta minnel tobbszor vegezheted. Vadli: allj kuszobre, de ugy, hogy a sarkad leerjen, majd emeld fel magad, aztan megint engedd le a sarkad a kuszobrol, megint emeld, erezheted rogton a hatasat a gyakorlatnak.
Remelem erthetoen irtam le. Sok sikert!
utolso vagyok!
Az elobb nem neztem a kepeket meg..haaat...az elso egy anorexias 10 eves kislany laba, szerintem ne akarj ilyeneket, nagyon csunya szerintem. A masodik is nagyon vekony, de valamivel jobb talan, vagy csak azert tunik ugy, mert farmernadragot visel?...
hát bocsánat mindenkitől....nekem ez az anorexiás tetszik :/
:) szerintem szép...valaki szerint nem..én elfogadom!
köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!