Azért nem tudok fogyni, mert szeretem nagyon a csokit meg az édességeket. Mit egyek, ha nem ezeket? Valami ötlet? , Ami finom és még sem sok kalória?
Turmix. Mehet bele joghurt, túró, kókusz, gyümölcs, akár egy kis kakaó por is.
De igazából elhatározás kérdése. Én is ilyen vagyok, igyekszem mással megoldani az édességehetnéket. Egyébként a helyzet az, hogy 2-3 hét, és nem is fog hiányozni. Csak az eleje nehéz!
Nos, igen... Valójában, attól, hogy nagyon szereted a csokit meg az édességeket, még nem hízol, csak akkor, ha sokat eszel belőle. xD
Amúgy meg, lehet ezeket is enni, sőt, a csoki nagyon is egészséges, ha mértékkel eszed, és mellette egészségesen étkezel.
A másik: valamit muszáj sportolnod is, hogy fogyj, nem fog az öledbe hullani. :D
Ahogy téged ismerlek, ez sosem fog bekövetkezni (hogy sportolsz). XD
Reggel mondjuk 20 g csoki (általában 100 kcal és 10 g ch körül van)
Vacsira meg egyél sovány túrót, amihez raksz folyékony édesítőt meg gyümölcsöket.
Vaaagy egy kicsit hizlalóbb: felolvasztasz kb 80%-os csokit, belemártogatsz epret, almát, stb :)
köszönöm szépen a válaszokat..
Hát, nem tudom .xD azért tavaly voltam ám nem egyszer futni !!! xĐĐ majdnem meghaltam :SS
XDDDD
Eljöhetnél velünk úszni is, amúgy... Ha annyira akarsz fogyni (ami szerintem fölösleges neked)
Egyébként, a csokoládé nem okoz testi, csak lelki függőséget, vagyis, csak azért érzed, hogy muszáj enned, mert finom. De a szervezetnek nincs szüksége ilyen plusz cukor bevitelre, elég az a cukormennyiség, ami az étellel bejön.
méz. Édességfüggő voltam, napi minimum 2 és fél tábla csokit betoltam....aztán ugyanez a mennyiség átterelődött a mézre, amiről idővel magamtól leszoktam( nem megutálltam, egyszerűen csak elég volt mértékkel). Azóta 10 kilót fogytam, persze mellette egészségesen is kajáltam. Mindez 1 éve és most se értem, hogy tudtam ennyi édességet magamba tömni:D
amúgy mégjobb, ha gyümölcsre öntesz mézet:))
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!