Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Barátnőm fogyni akar és...

Barátnőm fogyni akar és kitalálta hogy naponta kétszer eszik, reggelre vmilyen fehérjét, és ebédre a menzát. Nem többet. Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 15:07
 1/5 anonim válasza:
100%
nem szabad koplalni.többet ártasz vele,napi 5-6x keveset.és mozogjon.
2011. ápr. 5. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem. Ezzel izomból fog fogyni. Reggel kell szénhidrát is, különben nem lesz energiája a nap többi részére. Alapból 5 étkezés kéne legalább 1 napra, itt most van 2, amiből egyik sem jó. Akárki találta ezt ki, nagy idióta. Ráadásul ha kb 2kor eszik ebédet, akkor másnap reggelig éhezik a szervezete, szerinted ez jó ötlet? Ráadásul ha lefogy teljesen egészségtelenül így x kilót, ha visszaáll sokkal többet visszaszed. Szóval ennek nem sok értelme van.

Csak azt nem értem, mielőtt valaki egy ilyen baromságba belekezd, vagy ekkora őrültséget kérdez, miért nem tud előtte körülnézni akárcsak ezen az oldalon is, és elolvasni pár választ, amiből egyből kiderül hogy nagyjából mi a helyes étrend..

2011. ápr. 5. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:
nem én csinálom, én életmódot váltottam. eddig barátnőm a 91 naposat csinálta, azzal csak még jobban meghízott, és mondta hogy ezt a "módszert" próbálja ki.
2011. ápr. 5. 15:15
 4/5 A kérdező kommentje:
*90
2011. ápr. 5. 15:17
 5/5 Bányai Károly ***** válasza:
Reggel lassan felszívódó szénhidrát, fehérjét inkább este, de min 2-3 órával lefekvés előtt. Enni pedig többször keveset.
2011. ápr. 5. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!