Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyok úgy hogyha egy...

Mennyit fogyok úgy hogyha egy nap sok vizet iszok és alig eszek kb.3-5 barackot?

Figyelt kérdés

vagy más gyümölcsöt. Nem nassolok semmit. délután vagy este egy rántotthúst vagy valami kis laktató kaját persze nagyon kis mennyiséget alig egy maroknyi. Emellett viszont nem mozgok csak néha sétálok meg lépcső.

így mennyit lehet fogyni vagy egyáltalán lehet?

2016. jún. 25. 22:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
régen viszont megettem sok sok cukrot és csokit ezért rámjött pár kiló :/
2016. jún. 25. 23:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Na és? Ha nem vagy éhes, attól még kell tápanyag. Ne cukorral és vízzel tömd tele magad, ha nem tudsz enni, hanem fehérjével és töményebb ételekkel.

Ha alig eszel, az koplalás, az éhségérzet teljes hiánmya konkrétan semmit nem számít ebben. Van, aki sosem éhes, mégis eszik, mert KELL.

13/19 anonim ***** válasza:
Ne nézz már minket hülyének, kölyök. Ki van írva a kérdésed: mennyit fogyhatsz. Úgyhogy ne akard már itt utólag bemagyarázni nekünk, hogy te nem is akarsz fogyni, csak nem vagy éhes! Egyél normálisan. Ennyi.
 14/19 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat
2016. jún. 25. 23:35
 15/19 anonim válasza:

Lehet nem éhes mert már összeszűkült a gyomra.

Minden 3 órában próbálj enni picit és pár nap alatt rá fogsz hangolódni.

Én sose tudtam reggelizni,aztán nagy nehezen rávettem magam 3 napig magamba tömtem úgy h nem kívántam mert nem voltam éhes... a 4. 5. Nap meg majd éhen haltam reggel.

Kell pár nap míg rááll a szervezeted az új dolgokra.

De visszafele ugyan ez!!!! Ha 2-4 napig nem eszel rendesenmegint nem fogod kívánni

2016. jún. 26. 12:26
 16/19 anonim válasza:

Ezt ne csinald! Egyel normalisan,de foleg sok zoldseget,gyumolcsot,mindenbol neked megfelelo mennyiseget.

Az egesz lenyege az,hogy tobb kaloriat egess el,mint amennyit beviszel. Szoval ha te pl megettel egy nap 1200kcal-t akkor legalabb 1500-at egess el edzessel,pl kardioval vagy teremben,vagy iratkozz be pl teniszre vagy ami neked tetszik. Ennyi az egesznek a titka. Aktiv mozgas nelkul nem lehet lefogyni.

18 L 170cm/46kg

2016. jún. 26. 14:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, láttad, hogy a kérdező 12 éves? Ezért javasoltuk többen, hogy ne fogyózzon, csak egyen normális kajákat. Ennyi idősen nem kéne még kalóriákat számolnia és intenzíven edzenie. A mozgás, esetleg némi (nem túlzottan megerőltető) sport a növekedéshez, az erős csontok és a megfelelő izomzat érdekében persze ajánlott, de ehhez rendesen kell enni.
2016. jún. 26. 16:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt
2016. jún. 26. 21:27
 19/19 anonim válasza:
Nem lattam hany eves. Akkor nem mondtam semmit.
2016. jún. 27. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!