Kövér vagyok? 14 évesen,160cm és 55kg kövérnek számít?
Figyelt kérdés
14 évesen, 160cm és 55kg kövérnek számít? A válaszokat előre is köszönöm!2016. jún. 23. 23:09
1/6 anonim válasza:
nem
a sport viszont senkinek nem árt
2/6 anonim válasza:
Én kb. Ugyan ennyi voltam tavaly...hát nem mondom, hogy annyira sokat edzettem volna, de a koli megtette a hatását. Így visszanézve rászánhattam volna 1-2 órát a futásra, semmi bajom nem lett volna tőle, de így sincs, ahogy most kinézek.
4/6 anonim válasza:
Emberek, mi a rák van a világgal? 10 éve még azzal ba$ztattak folyamatosan, hogy milyen vékony vagyok (160cm, 54kg). Most meg ugyanilyen paraméterekkel valaki kövérnek hiszi magát...agyam eldobom :D
5/6 anonim válasza:
Ez nem számít kövérnek. Én 13 éves vagyok és sajna 85 kg vagyok
6/6 anonim válasza:
Engem is azzal csesztetnek. :D Bár én 170 cm és 51 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!