Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 19 évesen zsírleszívás?

19 évesen zsírleszívás?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 168 cm és 55 kiló. Már egy ideje gondolkozom, hogy kés alá feküdjek. Tapasztalatok, tanácsok ezzel kapcsolatban?
2016. jún. 7. 16:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lobotómiát ajánlanék inkább a te esetedben, a zsírleszívás nem fogja megoldani a problémádat.
2016. jún. 7. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Nincs rajtad elég zsír, amit fel tdunak törni és leszívni. Sportolni kéne, meg nem szarokat enni, ezzel a súllyal tökéletes lennél.
2016. jún. 7. 16:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem sportolhatok, a hátam miatt.
2016. jún. 7. 16:51
 4/12 crudy ***** válasza:
és ki mondta neked h csak sporttal lehet lefogyni?
2016. jún. 7. 16:55
 5/12 anonim ***** válasza:

ma 16:55

Ezt barki megmondja, aki altalanos iskolaban odafigyelt biologia oran.

Egeszsegesen lefogyni megfelelo taplalkozassal es mozgassal lehet, annak is egy bizonyos formajaval (aerob).

2016. jún. 7. 17:27
 6/12 crudy ***** válasza:
És ha valaki nem tud sportolni akkor már nem tud lefogyni? Azt mondod h a diéta mozgás nélkül mit sem ér?
2016. jún. 7. 17:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom elhinni, hogy nincs a földön egyetlen olyan mozgásforma sem, amit végezhetnél.

Ha csakugyan így van, akkor komoly baj lehet, viszont nem gondolod, hogy akkor azt kellene megoldani, mielőtt zsírleszívatsz?

(Ami amúgy nincs rajtad.)

2016. jún. 7. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Úgy őszintén, ezt komolyan gondoltad?

Ha le akarsz adni, egyél kevesebb szénhidrátot.

2016. jún. 7. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Latom mindenki ratenyerelt a piros gombra, tudom faj az igazsag, dehat ez van sajnos, nincs mit tenni. A piros gomobot lehet nyomkodni, ennyi.

A fogyas biologiai feltetelei akkor teljesulnek ha az edzesmunka kozben a pulzusszamunk 130 kornyeken van, az izommunka amit elvegzunk pedig alacsony. Ilyenkor, korulbelul az edzes 40. percetol, testunk nem az izmokban levo szenhidratot (glikogent) hanem a zsirt hasznalja fel, mint energiaforras. Ekkor beszelunk biologiai ertelemben vett zsircsokkenesrol, fogyasrol.

Tehat nem, edzes nelkul nem sokat er a dieta, sulycsokkenest el lehet vele erni ugyan, de a zsir a legritkabb esetben fogy, eloszor az izmok. A test plottyedt marad, a zsir pedig ott van tovabbra is. A merleg kevesebbet mutat, az teny, ha ez a cel, akkor hajra.

Az altalam emlitett mozgasforma pedig konkretan a tempos seta, aki erre sem kepes, azzal nem tudom hogy mit lehet kezdeni.

Aki nem hiszi, jarjon utana. Vagy nyomja a piros gombot, akkor tudom hogy egyetert.

2016. jún. 7. 18:25
 10/12 anonim ***** válasza:

72%, az, hogy kifejezetten az "aerob" mozgással lehet lefogyni, egy ezerszer cáfolt tévhit.

Az sem igaz, hogy az izmok fogynak el először, nem a zsír. A zsír pontosan arra van kitalálva ugyanis, ezért alkotta meg a természet, hogy a zsírhoz nyúljon először a szervezet, ha a kurrens energiaraktárak (vércukor, glikogén) megcsappannak.

Egyszer előkerestem amúgy valakinek, aki ugyanezeket a babonákat terjesztette, mint te, egy részletesen dokumentált klinikai kísérletet, amiben megvizsgálták, milyen mértékű az izomveszteség teljes éhezés esetén, és pont olyan mértékű volt, mint a tudósok várták. Azaz minimális. Most nincs kedvem megint megtalálni, keresgélj kicsit angolul, gugli a barátod.

(Az már persze más kérdés, hogy ha a fogyókúrázó legyengülve alig mozog, akkor elsorvadnak az izmai. De mozgáshiány esetén ez akár pár hét alatt bekövetkezik akkor is, ha az ember mindennap degeszre zabálja magát, szóval ennek az oka nem az éhezés, hanem a passzivitás.)

2016. jún. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!