Milyen a zsírleszívás? Hány éves kortól lehet? Mennyibe kerül? Vannak hátrányai?
Veszélyes. 18 eves korzol lehet.
hàtràny? meghalhatsz es nrm vallalnak felelosseget miatta.
A legjobb barátnőmnek volt. Én is menni akartam, de mivel végig a barátnőm mellett voltam, inkább soha.
Maga a műtét sem lehet valami kellemes, mert voltaképpen a lerakodott zsírréteget kanalazzák/vágják ki belőled, amit egy csövön szívnak ki. A lábadozás meg kész rémálom annak is aki csak támogatni van bent a kórházban. A barátnőm minden fél órában sírt a legerősebb fájdalomcsillapítókért. Hiába kapott, iszonyúan fájt neki mindene. 1 hét után egy halom gyógyszerrel távozhatott a kórházból, de még otthon is kínlódott tovább. Neki pechje volt, mert valami fertőzése lett, és a heg ahonnan a zsírt szívták elfertőződött. Vissza a kórházba.. kellett vagy 3 hónap míg végre fájdalommentesen élt.. Na és az eredmény??
Nos fél évig, talán 1 évig minden oké volt, majd újra nagy hasa lett.. Hiába mondták neki, hogy nem a zsírleszívás a jó megoldás ha fogyni akar, hanem az életmód változás..
Igazából sokan nem veszik figyelembe még a fogyókúránál sem, hogy lefogynak, aztán visszatérnek az eredeti táplálkozásukhoz és visszahízzák rövid idő alatt, amit lefogytak (ha nem többet szednek fel)
Ugyanez van a zsírleszívásnál is... plussz csúnya hegek. esetleg még az is előfordulhat, hogy a hirtelen "fogyás" miatt a bőre nem húzódik össze.
Tehát véglegesen életmódot kell változtatni, hogy később, amit lefogytál ne jöjjön vissza.
Szóval a műtétnek nem sok értelme van.
Én is voltam a te helyzetedben, rengeteget próbálkoztam és adtam fel, végül már odáig jutottam, hogy nem bírtam a tükörbe nézni és enni se.. így végül lebírtam fogyni, nem valami egészségesen, de sikerült és nem híztam vissza és soha többet nem fogok úgy enni, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!