Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 19 évesen zsírleszívás?

19 évesen zsírleszívás?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 168 cm és 55 kiló. Már egy ideje gondolkozom, hogy kés alá feküdjek. Tapasztalatok, tanácsok ezzel kapcsolatban?
2016. jún. 7. 16:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9es aztán kvára ért hozzá. Van aki pár perc után már bontja a zsírt nem kell 40 percig aerobozni hozzá. Ráadásul napi átlag 1 óra aerobot mondanak, akkor 40 percig semmi, a maradék 20ba meg bontok kb 150kcalnyi zsírt? Remek, akkor csak 50 órát kell sportolnom 1 kiló zsír leadásához. A kalóriadeficit fogyaszt, nem tudom a haláltáborokba mennyit sportoltak az emberek, de egy deka zsír nem volt rajtuk, ez hogy lehet?
2016. jún. 8. 11:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem fogok olyanokkal tarsalogni akik nem tudnak olvasni es akik a halaltaborokban tapasztalhato egeszsegtelen koplalast tartjak kovetendo peldanak.

Leritam a velemenyemet, az EGESZSEGES fogyasrol. Aki ertette, az ertette. Aki nem, annak meg hiaba mondok barmit, mert nem megerteni akarja, hanem kotekedni es a sajat igazat bizonygatni.

Ciao

2016. jún. 8. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!