Úgy tudnák fogyni hogy? (többi lent)
Ilyen étrenddel pár nap és kizabálod a hűtőt olyan éhes leszel. Ha nem esel össze akkor a éhség fog őrületbe kergetni.
Miért nem lehet normálisan, egészségesen étkezni?
Mert amit te írsz az minden csak nem megfelelő.
Dehogynem. A tipikus szálkásító diéta viszonylag normális, ha nem is akárkinek való.
De régen net se volt, mégis tudott azért enni normálisabban, aki akart.
A test alapinfóit viszont főleg könnyű megtalálni. Pl. hogy fehérje kell a létezéshez. Ez valamiért sokak figyelmét elkerüli. Oké, a zöldségben is van, sőt valamicske a gyümölcsben is, de bizonyára nem elég s akkor az aminosavprofilról még nem is esett szó.
Miért pont cukrokkal akarsz fogyni? Nem értem.
Neked ráadásul akkora a felesleged, hogy elég bőséges evés mellett is fogyhatsz.
120 kilósan ne fuss.
Sargakapszula.hu
Ezt olvasd el!
Aztán:
Így lefogyhatsz, ha azt csinálod, mint a 6-os, úgy is, csak úgy nem tanulod meg személyre szabni az étrended és amint abba hagyod, mert abba fogod... Visszahízol.
kaloriabazis.hu
Én ennek a segítségével fogytam majdnem 35 kilót. Jó formán mindent ettem, beleértve a tésztát, édességet is, sőt este 10 órakor is ettem.
Heti 4 alkalommal mentem konditerembe 50-60 perc edzést csináltam ( 30 perc kardió- 20-30 perc súlyzós edzés)
Amit nagyon betartottam a kalória mennyiség annyi legyen amennyi kell. Megfelelő mennyiségű fehérje, szénhidrát és zsír bevitel. Igaz nem 3 hónap alatt fogytam le, hanem több mint 1 év alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!