Fogyni szeretnek?
63kg vagyok
Eros csontozatu
13 eves lany
165cm
40kg szeretnek lenni
Mit csinaljak hogy sikeruljon?
Sokat bantottak hogy kover vagyok
10kgt lefogytam
Meg mindig nagyon kovernek erzem magam
Sokak szerint vekony vagyok
szia,
a 165 cmhez a 63 kg nem szamit kovernek , persze sokat szamit, hogy hogyan oszlik el rajtad ez a suly, mind zsir, vagy van e izom is. SEMMIKEPPEN ne koplalj, egyreszt, mert meg fejlodo szervezet vagy, es nem tesz jot az egeszsegednek, masreszt, mert a leadott kilok utan a tested rosszabbul fog kinezni , harmadreszt pedig, amint elkezdesz normalisan ujra enni, vissza fognak jonni villamsebesseggel a kilok! ne ess az anorexia csapdajaba!!! a legjobb modszer, ha a nyari szunetet es a jo idot kihasznalva, odafigyelsz az etkezesedre es a megfelelo mennyisegu sportra. reggelenkent vagy du. eljarhatsz futni egyedul / esetleg baratnokkel, ill. otthon is vegezhetsz tornat, a youtubeon van egy csomo. az etkezesrol az aranyszaballyal nem lohetsz melle: reggeli kiadosan, ebed normalisan, vacsorara csak vmi konnyut. keruld a csokit, chipset,tul zsiros eteleket, es igyal megfelelo mennyisegu vizet / cukrozatlan teat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!