Szeretnek fogyni 3-4kg-ot! Ti hogy szabadultatok meg a fölösleges kilóktól? (Étrend, edzés terv esetleg trükkök! )
Emberfüggő, kinek mi jön be. Van, aki több drasztikus életmódváltás és sok trükk mellett sem fogy, akkor valószínűleg több mozgás kell a trükkök helyett, persze nem több evéssel.
3-4 kg elég kevés, egy ideig odafigyelsz, többet mozogsz... Megvan az esélye, hogy pl. egyszerűen nem működsz kalóriadeficitben vagy csak végig kell hozzá éhezned az estéket és arra nem vagy hajlandó, de a legtöbb embernek azért pár hét szigorítással nem vészes fogyni egy keveset.
Edzésterv nem kell, mozogj és kész. Ha minden héten sétálsz 100 km-t, az is nagyon jó, persze időigényes. Én a teljes testes edzés (a zöme súlyzós), séta, biciklizés kombót szeretem :)
Étrend terén nekem a szénhidrátcsökkentés jött be, de csak nagy feleslegnél, az utolsó kilóimnál már extrém trükkök kellenek s önmagukban azok sem elégségesek, de én kemény dió vagyok, remélhetőleg neked egyszerűbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!