Miért nem bírok lefogyni? (lent)
Már sok mindennel próbálkoztam (kevesebb evés,sport...) de max egy hétig bírtam.
aztán feladom és telezabálom magam.
mindig a családomra fogom mert tény hogy eléggé megnehezítik a dolgom...mikor mindenki zabáll körülöttem.
utólag viszont mindig rájövök hogy miattuk nem lett volna muszáj nekem is ennem bármiből.
csak nehéz
ja
plusz ezek a megjegyzések mindenkitől hogy
"nemártana futnod."
"meg a nyugi dagadtabb nők is találtak már párt."
"most megint kicsit meghíztál...nyáron több időd van enni."
és ez teljesen eltorzítja a magamról alkotott képet..azthiszem.
165cm 54kg 16 éves lány
46kgt gondoltam ki magamnak.
hogyan fogyjak le ?:^|
Rossz a célod, a mostani súlyod jó, max. tornázni kellene, hogy feszesebb legyél, az izom adja a test alakját.
Illetve egy pszichológus se ártana, mert testképzavaros vagy, s könnyen anorexiássá válhatsz.
Iszonyatosan rossz körökben mozogsz. Milyen dagadtabb nők?! A dagadtságtól elég messze vagy, a súlyod igazából teljesen jó a magasságodhoz. Ha nagyon kevés izmod van, akkor lehet rajtad egy pici felesleg, de ennyi.
Nagyon feldühítenek az ilyen emberek. Eszedbe ne jusson sokat fogyni, lehetőleg semennyit, én inkább tömegelnék, hogy jobb alakom legyen (aztán mehet pici szálkásítás is, ha kell).
Persze nem látlak, de most komolyan... 165/54-gyel NEM lehet az ember kövér.
Hoppá. Rossz link, na itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!