Nem birok lefogyni itthon, mit csináljak?
próbálj meg valami elfoglaltságot találni, amivel eltöltöd az időt, kalóriákat égetsz el és nem gondolsz a kajára
van kertetek? pl feláshatnád, vagy lekaszálhatnád kézzel a gazt
esetleg a szomszédoknál is megcsinálhatnád
nekem fiú rokonaim szoktak ilyeneket elvállalni és még pénzt is keresnek vele
Milyen lehetőségeid vannak?
Pontosan leírva milyen ételeid, esetleg mennyi pénzed.
60 kiló túlsúly már hormonális betegség, 19 évesen a tanulás egy igen fontos dolog. Az egészséged most ehhez képest durván kétszer fontosabb, tehát jó lenne valami iszonyú komoly élethelyzet átgondolás! Irány van, de rá kell lépni az útra..
Pizza, palacsinta, csoki, tészta, sütemények, rizs, felvágottak. Havonta 2-szer gyümölcs ami kitart kemény 1-2 napig. Tudom, hogy mértékletes evéssel lehetne fogyni, de egyszerűen nem megy. A jelenlegi helyzetben nincs is más boldogság forrásom. Orvoshoz nem megyek. Egyszer már voltam, elküldött azzal, hogy egyek kevesebbet.
Nincs pénzem, vagyis most van kb. 10 ezer Ft-om, de folyamatos bevételi forrásom nincs.
Mostanában néztem gyógyszereket is amik csökkentik az éhséget. A leírttal is találkoztam, de nagyon drága. 1-2 hétre való adag 22 ezer Ft. Amúgy van olyan gyógyszer ami tényleg hatásos, de megfizethető is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!