Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?...

Hogyan tudnék lefogyni? LEGGYORSABBAN

Figyelt kérdés
Tehát már ez a 4. hét, hogy egy nap 3szor eszek csak, nem annyira hízlaló kajákat és közbe minden második nap tornázok 25-35 percet. mégis csak 1 kg-ot fogytam le, ami kb semmit nem számít. és még meg sem látszik semmi az alakomon...valamit tudnátok mondani, hogy hogyan tudnék lefogyni nagyon hamar? kb nyári szünetig le szeretnék fogyni, ami még 1 hónap...NAGYON FONTOS LENNE!! (169cm,64kg)

2013. máj. 2. 19:59
 1/5 anonim válasza:

Próbáld úgy mint a boxolók, üres gyomorral, lépcsőzz úgy hogy beöltözöl pulóverbe, még így nyáron ís.

Azt nem tudom mennyire megterhelő, de ha drasztikusan gyorsan akarsz lefogyni akkor 1 nap alatt 4 kiló is lemehet... főleg víz, de biztos hogy működik.

...

inkább várj valami könnyebb módszer mástól

2013. máj. 2. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyári szünetig leadhatsz 3-4 kilót.

Napi 2,5-3g x testtömegkg fehérje és 1-2g x testtömegkg szénhidrát (ch).

Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.

ch:zabpehely, barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség

zsír: omega3, lenmagolaj.

mintaétrendek: [link]

Érdemes a sárga kapszulát is elolvasni (bodybuilder.hu)

2013. máj. 2. 20:39
 3/5 anonim válasza:
Te véletlenül nem lány vagy?
2013. máj. 2. 21:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaj, nem ilyen válaszokra vártam :((( utolsónak: mi van akkor, ha lány vagyok?!
2013. máj. 3. 17:43
 5/5 anonim válasza:
Mert ha leírtad volna hogy lány vagy akkor neked való válaszokat kaptál volna ;)
2013. máj. 4. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!