Nem birok lefogyni itthon, mit csináljak?
Live free, train hard
http://data(a linket nem lehet egyben betenni, ezt töröld ki és letöltheted).hu/get/4987631/Fegyencedzes.pdf
Na ez az eset amikor a táplálkozáson úgysem lehet segíteni, el kell kezdeni edzeni mintha csak az létezne.
Eddig jókat írtak a többiek!
Regisztrálj a kaloriabazis.hu-ra (ha napi 7000 kalóriaszükségletet ír ki, akkor aszerint a súly szerint állítsd be, amennyiRE le akarsz fogyni és akkor nem jönnek ki lehetetlen értékek).
Sok-sok folyadékot igyál, 3 liter mindenképpen legyen meg! Víz, cukrozatlan koffeinmentes tea mehet, más nem.
Igen, gyalogolj! Ekkora túlsúllyal úgyse tudsz komoly edzést végezni, de a tempós gyaloglás kitűnő zsírégető mozgás, csinálj, amennyit tudsz ( 40-60 perc folyamatosan lenne jó, de ha csak 10 perc megy először, akkor majd hozzáedződsz). A fegyencedzés is kitűnő, csinálj belőle azt és annyit, amennyit tudsz, ami nem okoz fájdalmat.
Savanyúságot se tudsz kérni? Savanyú uborka, cékla, káposzta. Egy kis rostot mindenképp kéne enned, erre ezek is jók lennének.
"Na ez az eset amikor a táplálkozáson úgysem lehet segíteni, el kell kezdeni edzeni mintha csak az létezne."
Erre eddig ilyen formában nem nagyon gondoltam. Mindig az étkezésere koncentráltam, azon próbáltam változtatni, mert mindenki azt mondja, hogy 70-80%-ban az étkezéstől függ minden.
Mostantól megpróbálok akkor jobban a mozgásra koncentrálni és minden napra beiktatni legalább 1 óra sétát, ill. mellé heti 4-5 edzést.
Megnézem a kalóriabázist is.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A fegyencedzéssel kapcsolatban még lenne annyi kérdésem, hogy ekkora felesleggel, hogy kivitelezzem?
Vannak könnyített módszerek?
Könnyítetten...
Belelapoztál a könyvbe?
Minden gyakorlat apró lépésekből áll. Különböző szintekből épül fel.
Az első lépéseket a 65 éves édesanyám is könnyen kivitelezi!
Ennél is könnyebb kell?
Pl.: megállni a faltól egy lépésnyire, a falnak támaszkodni és állva "fekvőtámaszt" végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!