Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék formába lendülni...

Hogyan tudnék formába lendülni sport nélkül?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 28 éves nő vagyok, soha nem volt problémám az alakommal, mivel gyerekkorom óta sportoltam, mindig izmos volt a hasam, feszes a combom, kerek a fenekem...stb. Már lassan két hónapja, hogy nem edzhetek, egy váll -hátgerinc -derék sérülés miatt. A maximum amit lehet az a séta, futni sem futhatok főleg a vállam miatt, valahogy nem akar helyrejönni. Súlyzó még minimum egy hónapig kizárva. Még egy-két hét amikor elkezdhetek valami saját testsúlyos gyakorlatokat. A baj csak az, hogy nagyon elhíztam, nagy lett a hasam, lapos a fenekem, hányok magamtól. Párom családom szerint beteges ahogy gondolkodom, de én a strandra sem akarok kimenni. Mindenki vékonyabb mint én, ráadásul nem szép arányosan híztam. A sporttársaim meg nem győzik posztolgatni a kockás hasukról a képeket. Hihetetlen hogy egy rossz mozdulatnak.köszönhetően már nem tudom hogy öltözzek, mivel takargassam magam. Nem vagyok híve a koplalásnak, de valamit kezdenem kell magammal. Sport nélkül ez lehetséges?

2016. jún. 20. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Bocs, de ez nem egy rossz mozdulat. Az emberek alapból nem híznak el 2 hónap alatt csak azért, mert kiesik a sport. Talán nem kellett volna iszonyúan sokat enned. Már az is kisebb csoda, hogy ennyi idő alatt elhíztál, bár lehet, hogy 2 kiló az, csak neked az is soknak tűnik, ezt nem tudhatom.

A zsírtól megszabadulhatsz megfelelő étrenddel, mozgásnak akkor marad a séta, jó az is valamire, pl. kalóriaégetésre, de azért más szempontból is mozog az ember, nekem betesz a közérzetemnek s energiaszintemnek is, ha csak ülök s gondolom, másoknál is így van ez.

2 hónap alatt általában nem veszt az ember sok izmot, de amúgysem tudsz mit tenni, gyógyulj meg!

Koplalni nem kell, még akár viszonylag sokat is ehetsz, ha van időd sokat sétálni... De kevesebb (de azért valami) mozgással sem hiszem, hogy pl. 1500 kcal ne hozna fogyást, az pedig már keveseknek koplalás.

2016. jún. 20. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:
De nagyon is el.lehet hízni, ha egy hónapig csak fekszel. Főleg egy olyan nőnek, akinek sosem kellett kalóriákat számolgatnia, vagy ilyesmi, mert sosem hízott. Most próbálok egészségesen enni, csak sajnos nincs semmi látszata, mozgás nélkül nehéz... kellene a súlyzó, mert azt érzem mindenem lötyög. Súlyban nem tudom mennyit hízhattam, mert nincs mérlegünk, sosem mértem magam.Eszembe se jutott, hogy ilyesmi megtörténhet velem .
2016. jún. 20. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért van ott baj fejben. Nem ám az a fontos, hogy meggyógyulj,hanem hogy mennyire vagy szép vagy sem. Ki nem sz@rja le,hogy a többieket mit posztolnak? Ha ennyire zavar, gyere le szépen a f@.szbukról és akkor nem látod! Van ám olyan, hogy nem tud az ember jól kinézni. De ezért nem kell hisztizni. Meggyógyulsz,össze szeded magad,aztán megint formában leszel. Ha meg valaki beszól, nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy mit foglalkozik veled,mert te őt pont lesz@rod.
2016. jún. 20. 14:46
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as, az agyammal tudom, hogy az a legfontosabb, hogy meggyógyuljak, viszont a sírás kapkod, ha el kell valahova menni, ahol csinosan kell felöltözni, semmiben sem érzem jól magam. A párom strandolni akarna járni, nem érti miért nem megyünk. Hétvégén testvéreméknél voltunk medencézni, én voltam az egyetlen, aki nem mert levetkőzni, végig egy bő ruha volt rajtam, magyarázkodni kell mindenkinek, még a család előtt is szégyellem a testem. Szex közben sem érzem jól.magam, csak arra gondolok, hogy mindenem rezeg. Tudom, hogy a párom szeret, és nem fog elhagyni, de félek, hogy nem is fog kívánni. Nincs kivel beszéljek erről, pedig már lassan ahhoz sincs kedvem, hogy az utcára lépjek...
2016. jún. 20. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Kérdések :

Jártál már strandon? Csak mert az emberek 90 %-a úgy néz ki, mint a telesz@rt zokni.

A családtagjaid úgy néznek ki mind,mint akik a Baywatchból jöttek volna?

2016. jún. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!