Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Még mindig túl vékony vagyok?...

Még mindig túl vékony vagyok? 173cm/48kg/18L

Figyelt kérdés
Kicsi koromban duci voltam. Elkezdtem fogyózni és anorexiás lettem. Egy éve korházba kellett mennem, mert már csak 40 kg volt a súlyom. Onnantól kezdve gyógyulgatok, híztam 8 kg, de ennél tovább nem tudok menni. Sportolok és sok egészséges szénhidrátot (zabkása, teljes kiörlésű pékárú, gyümölcsök stb.) és fehérjét eszem mégis stagnál a súlyom fél éve. Anyukám meg nyaggat, hogy egyek már valamit, mert még mindig olyan gebe és formátlan vagyok mint egy oszlop. Pedig nincs kicsi mellem, csakhát sovány vagyok.

2016. jún. 19. 06:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Simán rádférne egy 10es, ismerősöm 160 centisen 46 kiló és kva vékony, te meg 13 centivel magasabb vagy.
2016. jún. 19. 08:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát vagy 55-60 kiló közé azért feltornázhatnád magad, és még mindig vékony maradnál, csak már jól néznél ki.

Ehetsz ennyi kilósan egészségtelen szénhidrátot is nyugodtan. Meg kolbászt is.

2016. jún. 19. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egészséges súly 65-70 közt lenne. Tehát szerintem 55-60 közt kéne lenned minimum.
2016. jún. 19. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
55-60 kg-ra fel kéne híznod.
2016. jún. 19. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
5-10kilót kéne még híznod
2016. jún. 19. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:

ha sportolsz és egészségesen táplálkozol, akkor ne strapáld magad, tényleg elég vékony vagy, de már nem az anorexia kategória, vannak egészséges lányok is ilyen súllyal, szóval ne aggódj :)

ha még melled is van az nagyon jó, szerencsés vagy ;)

próbálj ki izmosító sportokat, otthoni tornát, kondit, stb. amivel megerősödik a lábad, kikerekedik a feneked és így tovább, ezáltal vastagabbnak is fogsz hatni, nehezebb is leszel, de mind ezek mellett szép feszes maradsz és szép alakod lesz, mivel az izom formál :)

a kardiókat, futást hanyagold, mert azzal nem fogsz fejlődni, csak megtartják a vékonyságod

2016. jún. 19. 15:50
 7/7 anonim válasza:
55 kg simán lehetnél
2017. júl. 4. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!