Ez már nagyon vékony? (kép lent)
Figyelt kérdés
170 cm vagyok, hány kilónak nézek ki? Kort, és nemet is írjatok, légyszi.
Tudom, szerkesztésből ötös.
2016. jún. 14. 19:21
1/23 anonim válasza:
Ez szerintem egyéni preferencia kérdése, számomra például már túlságosan vékony.
Súlybecslés sosem volt az erősségem, úgyhogy ez lehet nagy mellélövés lesz, de én 50 kiló körülre mondanám :D
20/F
3/23 anonim válasza:
52-3 kiló, kondiznod kéne, felszedni pár kiló izmot és bomba lenne. Így túl vékony.
5/23 anonim válasza:
Még a második képen is túl sovány voltál. Mi ez a mánia a lányok között, hogy formátlan gebék akarnak lenni? Csípő, derék, fenék, mell. Ebből álljon egy nő, ne seprűnyél legyen.
7/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a 90-60-90 az ideális, de hogy nekem sosem lesz 90-es mellbőségem akkármennyit is hízom, az tuti. :)
2016. jún. 14. 19:55
8/23 anonim válasza:
ezzel a testtel és gondolkodással soha nem lesz sportoló barátod, csak egy sznob ember akinek iphone, bmw, svájci órája van és nem tud gondolkodni.
Csak manapság már kevés gazdag sznob van, max a realitiy show nyertesek
9/23 A kérdező kommentje:
De kis buta vagy. :)
2016. jún. 14. 20:07
10/23 anonim válasza:
Szerintem van ennyi eszed, de azért, kérlek, ne hallgass azokra, akik leszólnak. Nincs baj az alakoddal, jól nézel ki. Szerintem nem kell tovább fogynod, de esetleg egy kis sportolás, erősítés még adhat egy kis formát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!