Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már nagyon vékony? (kép lent)

Ez már nagyon vékony? (kép lent)

Figyelt kérdés

170 cm vagyok, hány kilónak nézek ki? Kort, és nemet is írjatok, légyszi.

[link]

Tudom, szerkesztésből ötös.

2016. jún. 14. 19:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, hány kiló lehetsz, mert az annyira egyéni. Tök máshogy néznek ki ugyanolyan magas és ugyanolyan súlyú emberek is. 50-53 között lehetsz.

Szerintem nem túl vékony. Normális fiatal lány alkat.

És nem tudom, miért kéne mindenkinek sportoló kinézetűnek lennie. Jó vagy így.

2016. jún. 14. 20:30
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 14. 20:45
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de nekem olyan mintha mindkét képen ugyanannyi lenne a súlyod,mert az elsőn pl nem látszik rendesen az alakod a kezed eltakarja. Annyit látok ,hogy maga a kar vékony,nincs rajta izom,viszont pl hasnál szerintem van zsír, szóval a magasságod és a kép alapján szerintem 53-54kg vagy. Én 175 cm és 54kg-al voltam ettől sokkal véknyabb szóval ezért ez a tippem.
2016. jún. 14. 22:24
 14/23 A kérdező kommentje:
Jól látod, a hasam sajnos mindig is problémás volt
2016. jún. 14. 22:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Első ránézésre mind2 kép rendben van, nincs veled semmi gond :) 19F
2016. jún. 15. 00:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Minél könnyebb vagy, annál könnyebben tesz veled egy erős pasi azt amit akar...

Nekem bejönnek a vékony csajok.

2016. jún. 15. 06:47
 17/23 anonim ***** válasza:

Kimomdottan bejönnek a vékony lányok, az alakod szinte tökéletes :)

Tehát szerintem nem vagy nagyon vékony, szép az alakod :)

20f

2016. jún. 15. 12:20
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem számít, hogy 42 kiló leszel vagy 43, akkor is úgy fogsz kinézni, mint egy zsák szar, mert semmi formád nincsen. Ez nem testépítő duma, se nem genetika, hogy anyutól örökölve hasra hízol, nem, egyszerűen semmi alakod nincsen. Ne csak fogyni akarjál, azt hiszed, hogy a "strandmodellek" egyszerűen csak egészségesen étkeznek és lefogytak? Frászt, minimum az, hogy futnak és ha másképp nem is, saját testsúlyukkal guggolgatnak.

Ha nem teszel magadért egy kicsivel többet, soha nem fogsz jól kinézni 40 kilósan se.

2016. jún. 15. 14:01
 19/23 A kérdező kommentje:
Nemtudom hol olvastad, hogy a genetikára vagy bármi másra fogtam volna.Annyit mondtam, hogy a hasammal sosem voltam megelégedve. Azt meg, hogy nem sportolok nem tudom megint honnan vetted :)
2016. jún. 15. 17:15
 20/23 anonim ***** válasza:
az első kép jobban tetszik, bár nem látjuk a hasadat rajta, de eléggé izomtalannak tűnsz, tornáznod kellene, mert az formálja az alakot :) 20/F
2016. jún. 15. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!