Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az jó ha nem eszem semmit csa?

Az jó ha nem eszem semmit csa?

Figyelt kérdés

11-12 körül 2 szelet teljesk

K. Csirke sonkával. És zöldséggel. Ugyan ez 4korul és még egyszer 8 körül. Persze néha ennek mást is.. fogyni akarok. 88.9 voltam és 7 hét alatt mentem le 81,5 kgra.

2016. jún. 16. 14:46
 1/8 anonim válasza:
Nem is reggelizel?
2016. jún. 16. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Én se szoktam soha, bár én 16/8as intermitten fasting-ot csinálok.
2016. jún. 16. 15:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem ,nem reggeliző. 2 gyerekem van. Pörgős a d.előtt. de akkor e mellett fogyhatok? Heti 3x 1,5-2 óra edzés mellett.
2016. jún. 16. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Szóval kb. 100-150 g TK kenyér, meg 100 g csirkemell sonka+zöldség egész napra?

Nagyjából 5-600 kalória az egész, fogyni fogyhatsz vele, de leginkább izomból, mivel ez édeskevés a testednek egy napra.

Ráadásul délig nem kap semmi táplálékot a szervezeted. Este nyolctól. Szolid 15-16 óra, nem túl egészséges.

Én mindenképp azt javasolnám, hogy egyél többet, legalább 1000-1200 kalóriát egy nap.

Ez tartalmazzon nagyságrendileg 100-120 g szénhidrátot, kb. ugyanennyi fehérjét, és némi zsírt.

Edzés mit takar?

2016. jún. 16. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Mik ezek a rövidítések emberek?

Ha ezzel az étrenddel lefogytál akkor csináld tovább. Normális fogyásod volt. én 5 hónap alatt 20 kilót adtam le.

2016. jún. 16. 16:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor mindent csináljak úgy mint eddig? Eddig napi szinten dél körül ettem kókusz zsíron sült csirkemellet k.uborka paradicsom este meg tojást hagymával k.uborka es paradicsom.
2016. jún. 16. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Komolyan ugyanazt eszed minden nap? :o

Szerintem reggelire ha bedobhatnál pl egy szelet rozskenyeret paprikával, paradicsommal, sajttal, amivel szeretnéd... én töl jó zöldségkrémeket szoktam csinálni, a 2 évesem is azt eszi, csak belefér 5 perc ;)

2016. jún. 16. 21:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem minden nap.. volt hogy mindenféle zöldséget össze kevertem pirított csirkemellet és nyakon öntöttem némi mustárral és tejföllel (light) vagy csirke helyett baromfi virslivel. De persze én is bűnözés néha :) olyankor nem jött vissza egy deka sem , csak nem csökkent a súly 2-3 napig ...
2016. jún. 17. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!