Február 1 én kezdtem a diétám sok zöldséget és csirke melelt eszem gyümölcsöt keveset és tésztafélét semmit csak egy kis szelet diétás kenyeret regelire. De sajnos a súlyom, stagnál mután lement 6 kg mitől lehet?
Körülbelül mennyi idő alatt sikerült elérned a 112 kg-ot? Kb. ennyi időt szánj a fogyásra is!
Természetesen ez nem igaz, de hetek alatt ne akarjál már megszabadulni x kiló feleslegtől. Bizonyítsd be a testednek, hogy megszabadulhat a feleslegtől, nem kell raktároznia. Évek tunyaságát, nem fogod pár hét alatt megváltani, egy életet szánj erre!
Az első probléma a helyesírásod.
A második pedig a türelmetlenséged. Ha február 1. óta lement 6 kiló, akkor mégis, mi bajod? Az várható volt, hogy nem lesz lineáris, és folyamatos a fogyás. Vannak gyorsabb és lassabb időszakok, meg stagnálás is. Ez normális.
Csak folytasd, amit csinálsz, aztán majd megy tovább.
A helyesírásodon aggódj inkább, mert az borzalmas...
van több lehetőség is.
1.csalsz és mégiscsak megy annyi ch amivel tartani tudod a súlyod.
2.be van állva az anyagcseréd.
3.heti fél kiló az ideális fogyási ütem.
4.ezek akkor lennének relevánsak ha már diétáznál hónapok óta.
namost van 18.a,vagyis 2 és fél hét alatt leadtál 6 kilót.
mit nyafogsz?
egy ekkora hombár test úgy be van töltve ch-val,hogy az is csoda lett volna ha az első 2 hónapban leadsz 2-3 kilót,te meg leküldtél 6ot.
a konditeremben meg először súlyzóz egész testes átmozgatót heti 3x és utána kardióz 40-60 percet,ami ne futópad legyen amíg birodalmi lépegető vagy,mert tönkreteszed a térded meg a gépet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!