Kinek-mit eszik ma?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 08:54
1/7 anonim válasza:
300gramm csirkemell
200gramm bulgur
50gramm zabpehely
30gramm proteun por
300gramm brokkoli
2 fej vöröshagyma
2 szál répa
2/7 anonim válasza:
Vajas kenyeret, talán veszek hozzá uborkát is.
3/7 anonim válasza:
Lenmagos wrapet zoldsegekkel toltve :)
4/7 anonim válasza:
Már ettem egy gyroszt.
Ebéd milánói lesz. :3
Vacsi meg fagyi sztem.
5/7 anonim válasza:
Egy adag fehérje, puffasztott rizs csirkével és zöldséggel, ebédre csirkemell és rizs, aztán délután egy adag zabpehely, vacsorára túró.
6/7 anonim válasza:
Ma brutálisan kilengő napom lesz, de mit lehet tenni? Befőzéskor eltört egy üveg, szerencsére nem szilánkosan, csak ketté.
Úgyhogy meggyleves lesz, nemrég találtam egy receptet tojássárgájával :D. Plusz rántotta, főtt tojás, kis maradék zöldbabfőzelék, nyers zöldségek. Van egy pici kísérleti epres cseresznyedzsem is a hozzátartozó szörppel (gyorsabb és érdekesebb a levét leszedni az elején), de ha jól mennek a dolgok, a párommal fogom feletetni a zömét, úgyis készült neki kakaós süti a maradék kókuszreszelékből. Plusz egypár kávét is iszom, mint mindig.
7/7 anonim válasza:
Revideálom, nem is lesz brutális, ha mézes kenyeret ennék egész nap, az lenne az. Ez csak egy pici cukor, legalábbis a terveim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!