Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek-mit eszik ma?

Kinek-mit eszik ma?

Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:

300gramm csirkemell

200gramm bulgur

50gramm zabpehely

30gramm proteun por

300gramm brokkoli

2 fej vöröshagyma

2 szál répa

2016. jún. 15. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Vajas kenyeret, talán veszek hozzá uborkát is.
2016. jún. 15. 09:11
 3/7 anonim válasza:
Lenmagos wrapet zoldsegekkel toltve :)
2016. jún. 15. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Már ettem egy gyroszt.

Ebéd milánói lesz. :3

Vacsi meg fagyi sztem.

2016. jún. 15. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy adag fehérje, puffasztott rizs csirkével és zöldséggel, ebédre csirkemell és rizs, aztán délután egy adag zabpehely, vacsorára túró.
2016. jún. 15. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Ma brutálisan kilengő napom lesz, de mit lehet tenni? Befőzéskor eltört egy üveg, szerencsére nem szilánkosan, csak ketté.

Úgyhogy meggyleves lesz, nemrég találtam egy receptet tojássárgájával :D. Plusz rántotta, főtt tojás, kis maradék zöldbabfőzelék, nyers zöldségek. Van egy pici kísérleti epres cseresznyedzsem is a hozzátartozó szörppel (gyorsabb és érdekesebb a levét leszedni az elején), de ha jól mennek a dolgok, a párommal fogom feletetni a zömét, úgyis készült neki kakaós süti a maradék kókuszreszelékből. Plusz egypár kávét is iszom, mint mindig.

2016. jún. 15. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Revideálom, nem is lesz brutális, ha mézes kenyeret ennék egész nap, az lenne az. Ez csak egy pici cukor, legalábbis a terveim szerint.
2016. jún. 15. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!