Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valóban túl sokat ettem ma?

Valóban túl sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Eddig, fél 3-ig.

2 db szendvics(zsemlében) teljes kiőrlésű, magvas. Sonka, sajt, paradicsom, saláta.

1 csomag győri édes jó reggel eper joghurtos szendvics

1 l víz

Ez valüban olyan sok lenne?

2010. ápr. 12. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az tökmindegy, hogy miből volt. A finomliszt és a teljes kiőrlésű zsemle azonos mennyiségnél ugyanúgy hizlal. Azért ajánljuk inkább a teljes kiőrlésű dolgokat, mert abból kevesebbtől is jóllaksz és tovább biztosít energiát a GI-indexe miatt.

Az agyoncukrozott győri édessel meg a joghurtos szendviccsel mégis mit akarsz? hízni?

Ne haragudj, de ez katasztrófa ahogy van.

A legrosszabb amit tehetsz a testeddel a féktelen zabálás mellett az a keveset és rosszat. Tápanyagot semmit sem kaptál szinte, viszont rengeteg felesleges cukrot ettél és ha fogyni akarsz akkor lisztes dolgot sem kellene.

Sajt, sonka szintén nem túl előnyös.

Ebből az egészből a víz ami jó meg a zöldségek.

2010. ápr. 12. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:

És ne hidd el okvetlen, hogy a zsemle tényleg teljes kiőrlésű volt. Ha az lett volna, még mindig azt rágnád. ☺ A 100 %-osan teljes kiőrlésű lisztből készült kajákkal agyon lehet ütni az embert, olyan kemények.

szóval volt benne valamennyi teljes kiőrlésű liszt, plusz karamellizált cukor, hogy hihetően sötét színű legyen a zsemle, meg hogy finom legyen. Mert a teljes kiőrlésű lisztből készült péktermékek kegyetlen keserűek.

2010. ápr. 12. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Mégis mi a francot egyen?Nehogy már teljesn kiörlésű zsmle se legyen ehető,se sonka...A győri édes persze nem jó...

De a zsemle pulyka/csirkemellsonkával mért ne lenne jó reggelire?

Nem kötekedésből,csak érdekelne

2010. ápr. 12. 15:59
 14/15 anonim ***** válasza:

"De a zsemle pulyka/csirkemellsonkával mért ne lenne jó reggelire?"

-A zsemle (liszt) nagyon hizlaló. Ellát energiával, de a gyors felszívódása miatt a vércukor nagyon magas lesz és ebből fakadóan egy részét a szervezet nem tudja hasznosítani, ezért nevezzük rossz minőségű szénhidrátnak. És ha a szervezet nem tudja hasznosítani, akkor zsírba megy.

Természetesen itt is a mennyiség a lényeg, mondjuk napi 1 darab zsemlétől senkinek sem lesz baja, pláne úgy, hogy valószínűleg mozog annyit, hogy ezt a kevés felesleges kalóriát elégeti zsírból. De azért nem kellene erőltetni, helyette lassan felszívódó, jó minőségű szénhidrát kellene reggel (zabpehely, basmati rizs, stb.)

A csirkemellsonkával az a baj, hogy nagyon kevés csirkemellet látott. Tele van mocskos ipari szalonnával, ahogy az összes többi felvágott. Magyarul rengeteg benne a telített zsír. Ez mellett agyon is sózzák a felvágottakat (még ha ezt a főzés miatt nem is lehet annyira érezni). Lehet kapni igazi csirkemellsonkát is, de annak 3500-4000 forint kilója és nagyon kevés helyen forgalmazzák. Ha jól tudom az 91%-ban csirkemellfilét tartalmaz. Gondolom a kérdező valami olcsó félére gondol.

2010. ápr. 12. 16:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem fogyúkúra szempontból írtam a zsemléről amit írtam, csak ki nem állhatom a pékésgben, boltban vett kenyérféléket, meg a nagy ámítást. Pl. a kenyér félbarnának számít, ha 15% barna lisztet tartalmaz. Kamu.
2010. ápr. 12. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!