Ajándékba szeretnék venni egy 1 RC Helikoptert. Mire vigyázzak mikor megveszem? Sokat számít valóban, hogy 3 vagy 4 csatornás? Tudtok megbízható helyet, oldalt esetleg?
Persze, hogy számít. A 3 csatornás gyerekjáték, a 4,vagy több csatornás, az normális helikoptermodell.
Attól függ kinek veszed. Gyereknek jó a 3csatornás is.
Normális modellhez pedig szimulátorozni kell repülés előtt, mert gyakorlás nélkül azonnal földhözveri.
Ha itt körülnézel fogsz találni modelleket, de szerintem tanácsot is adnak. [link]
annyit tudok h kicsit szeretne előszőr h tudjoin gyakorolni, 4csatornásat, és nem infrásat:S
Olyan 25-30ba gondolkodunk.
Ha komplett szett kell (távirányítóval, mindennel), akkor nem lesz könnyű. Olyat kell nézni, amihez olcsó az alkatrész, főleg a rotorlapát, mert ha még nem repült és nem is szimulátorozott, biztosan párszor beleáll vele a földbe.
Én 2év modellrepülőzés után próbáltam ki egy helit és a földtől 20cm-re tudtam felemelni úgy, hogy ne törjem össze, annyira összehangoltan kell irányítani.
Nagyon jó RC bolt van Kecskeméten a Kőhíd utcában. Én is ott vettem. Eladnak és szervizelnek is helikoptereket, autókat meg mindenféle játékokat. Jó a három csatornás, attól függ, hogy kültérit vagy beltérit akarsz, de legyen giroszkópos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!